Hemelse verlichting bij Ilfari

Dinsdag 26 mei 2020

Het Nederlandse verlichtingsmerk Ilfari introduceert het nieuwe model Eye in the Sky. Volgens ontwerper en creative director Renée Ploegmakers is het een elegant design in perfecte balans, voorbestemd om een klassieker te worden.
Hemelse verlichting bij Ilfari
Hemelse verlichting bij Ilfari Hemelse verlichting bij Ilfari Hemelse verlichting bij Ilfari Hemelse verlichting bij Ilfari

Ilfari omschrijft het armatuur Eye in the Sky als een absolute eyecatcher die bijna als een ster in de ruimte door de lucht zweeft. Kosmische retro-vormen worden gecombineerd met hypermodern premium geanodiseerd aluminium en dimbare LED-technologie. De inspiratie van geometrische figuren, minimalisme en een vleugje industrieel design wordt volgens het bedrijf in de nieuwe lamp gecombineerd.

 

The Eye in the Sky heeft een zusje - Eye in the Sky Mini - en een grote broer - Eye in the Sky Grand. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in mat zilver (foto 4) en mat goud en bevatten ofwel dimbare 2700k LED of de premium Dim-2-Warm-technologie ondersteund door Casambi Bluetooth. Ilfari specialiseert zich in verlichting op maat en kan verschillende maten en kleuren leveren of combineren.Links

www.ilfari.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, hanglamp, wandlamp, dim, led, armatuur, #Ilfari, #eyeinthesky

Gerelateerd nieuws
Licht is van levensbelang
In het kader van Wereldgezondheidsdag (7 april) vraagt de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV) aandacht voor het gebrek aan goed en voldoende licht.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
Non-food februari -30 procent
De detailhandel heeft in februari 2,8% minder omgezet dan in februari 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,5% lager. Door de aanhoudende strenge corona maatregelen leed de non-foodsector een fors omzetverlies.
lees verder
Naar het circus
Italiaanse verlichtingsfabrikant Karman presenteert de nieuwe Circus collectie. Deze lijn bestaat uit drie hanglampen van geblazen glas.
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden