Frans linnen uit Amsterdam

Woensdag 27 mei 2020

Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
Frans linnen uit Amsterdam
Frans linnen uit Amsterdam Frans linnen uit Amsterdam

Étoffe Unique levert naar eigen zeggen wereldwijd luxueus linnen. Het is het bedrijf van Amsterdamse ondernemer Evert Groot. Hij laat het linnen in België en Frankrijk produceren. Ooit begon hij als marktkoopman op de Noordermarkt in Amsterdam. Inmiddels telt de collectie meer dan 1200 kleuren. De volledig linnen stoffen worden ecologisch geproduceerd en voldoen aan het keurmerk OEKO Tex standaard 100.

 

In de online outlet van Étoffe Unique is een breed palet aan kleuren te vinden, een selectie uit de totale collectie. Hiermee richt Groot zich op stylisten, architectenbureau's en particulieren. Hij heeft ook een eigen atelier, waar iedereen (ook in deze tijden met maatregelen) terecht kan. In de toekomst hoopt hij met Étoffe Unique ook de detailist te bereiken.Links

www.evertgroot-outlet.nl
www.evertgroot.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, linnen, outlet, #evertgroot, #etoffeUnique

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden