Frans linnen uit Amsterdam

Woensdag 27 mei 2020

…toffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
Frans linnen uit Amsterdam
Frans linnen uit Amsterdam Frans linnen uit Amsterdam

Étoffe Unique levert naar eigen zeggen wereldwijd luxueus linnen. Het is het bedrijf van Amsterdamse ondernemer Evert Groot. Hij laat het linnen in België en Frankrijk produceren. Ooit begon hij als marktkoopman op de Noordermarkt in Amsterdam. Inmiddels telt de collectie meer dan 1200 kleuren. De volledig linnen stoffen worden ecologisch geproduceerd en voldoen aan het keurmerk OEKO Tex standaard 100.

 

In de online outlet van Étoffe Unique is een breed palet aan kleuren te vinden, een selectie uit de totale collectie. Hiermee richt Groot zich op stylisten, architectenbureau's en particulieren. Hij heeft ook een eigen atelier, waar iedereen (ook in deze tijden met maatregelen) terecht kan. In de toekomst hoopt hij met Étoffe Unique ook de detailist te bereiken.Links

www.evertgroot-outlet.nl
www.evertgroot.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, linnen, outlet, #evertgroot, #etoffeUnique

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden