DWI luidt de zomer in

Maandag 05 juli 2021

Een spatje regen mocht de pret niet drukken. Met de exposanten luidde het team van De Woonindustrie (DWI) op maandag 5 juli de zomer in met de jaarlijkse barbecue.
DWI luidt de zomer in

'Iedereen die een negatief testresultaat kan tonen mag in de rij gaan staan voor een hamburger.' De avond begint met een grapje. De bezoekers en het team van DWI zijn duidelijk blij dat de Covid beperkingen grotendeels verdwenen zijn. Jan Hogenkamp: 'We merken dat veel bedrijven het erg druk hebben, ze zetten alle zeilen bij vanwege de lange levertijden.'

 

Steeds meer bedrijven zijn elke maandag aanwezig, inmiddels ruim 85%. Van dit percentage wil DWI het liefst 100% maken, maar is ook met dit cijfer al erg tevreden. Het showroomcentrum blijft deze zomer gewoon geopend. Volgens Hogenkamp is het niet meer van deze tijd om dit níet te doen. Het is dus ook in de zomerperiode mogelijk om de exposanten op afspraak te bezoeken. Na de zomer vinden de Najaarsvakdagen plaats, van zondag 12 september – 14 september en op 20 – 21 september.

 

Nog een interessant evenement vindt op de eerste maandag van november plaats, in combinatie met de MarketXL. Op die dag besteedt DWI extra aandacht aan de contractmarkt. Er worden dan extra partijen uitgenodigd en DWI exposanten richten zich specifiek op projectinrichters en architecten.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #vakbeursslapen,

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden