Coretec via Decokay

Dinsdag 06 juli 2021

Decokay is een keten van 44 interieuradvieswinkels in Nederland waar de betere merken voor woningen zijn te vinden, waaronder Coretec-vloeren.
Coretec via Decokay
Coretec via Decokay Coretec via Decokay Coretec via Decokay Coretec via Decokay

Decokay, een formule van de gelijknamige franchisegever uit Venlo, beoogt een woningtextielwinkel voor betere merken te zijn waar service en advies met een persoonlijke touch hoog in het vaandel staat. De formule van Decokay is simpel: méér service leveren, beter adviseren en ontzorgen.

Decokay heeft 44 winkels verspreid over heel Nederland die worden bemand door professionals met hart voor interieur en woninginrichting én met gedegen technische kennis van de producten die worden verkocht.

Eindgebruikers kunnen dus bij Decokay terecht met alle vragen en wensen over gordijnen, raambekleding, verf, behang en vloeren. (foto 2 en 3; Decokay). Een van die vloermerken is de duurzame, gerecyclede Coretec® PVC-vloer van US Floors. Zoals bekend zijn deze vloeren zijn een goed alternatief voor een houten of stenen vloer. De geclaimde voordelen zijn onder meer een langere levensduur, hogere krasbestendigheid, 100% watervastheid, een hoge stabiliteit, goede geluiddempendheid, gemakkelijk te leggen (geen acclimatisatie nodig en meestal geen extra ondervloer) en te combineren met vloerverwarming.

Coretec (foto 1 en 5, Texas-Oak-M54; Coretec) - kortgeleden nog op televisie - is naast in nieuwbouw dus ook prima geschikt voor de project- en renovatiemarkt. Bovendien is een geïnstalleerde Coretec-vloer dezelfde dag beloopbaar. In de showrooms van Decokay zijn alle soorten PVC-vloeren, van tegels tot stroken, van smalle tot brede planken en natuurlijk het trendy visgraatmotief te vinden.Links

www.coretecfloors.be
www.coretecfloors.com
www.decokay.nl
www.usfloorsllc.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, lvt, stroken, rigid, rigid core, composite core, spc, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, recycling, #coretec, #usfloors, #coretecsecondlife, #decokay

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden