Decosit gepland

Vrijdag 28 januari 2022

De derde editie van de interieurstoffenbeurs Decosit na de herstart in 2019 heeft de komende editie gepland in Brussels Expo gepland op 13 en 14 september.
Decosit gepland

Afgelopen oktober durfde organisator Fedustria ondanks internationale (reis)beperkingen Decosit toch te houden. Het werd een naar omstandigheden geslaagde editie.

Beloofd werd toen dat de data voor de komende editie snel bekend gemaakt zouden worden. Dat is nu dus gebeurd: dinsdag 13 en woensdag 14 september 2022, wederom in paleis 10 van Brussels Expo.

Net als vorige edities is er weer een all-in uniform stand-concept dat volgens de organisator voor exposanten zeer betaalbare prijzen oplevert.Links

www.decosit.brussels
www.fedustria.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, mood, textielbeurs, brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, brussels expo, moodbrussels, fedustria, decosit, #fedustria, #decosit, #brusselsexpo

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
 
Vakantiegevoel verf
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden