Berryalloc nieuws

Vrijdag 29 april 2022

Vloerenproducent Berryalloc heeft nieuws voor de retailmarkt in Nederland met twee vernieuwde collecties en een nieuwe collega.
Berryalloc nieuws

Het Nederlandse team van Berryalloc heeft de ambitie om de landelijke dekking in 2022 nog verder uit te breiden. Van vijftien nu naar zeker vijfentwintig brand corners over heel Nederland. Yvonne Brok, regional sales manager Nederland van Berryalloc, heeft daarbij de vooral de focus op Oost- en Zuid-Nederland, hoewel ook het Westen niet vergeten wordt.


De huidige vijftien brand corners zijn aanwezig bij de vloerspecialisten Vloerette in Lelystad, Uw Woninginrichting in Kruiningen, Laminaat en Parket in Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Almere (Sliedrecht, Haarlem, Alkmaar en Apeldoorn worden niet genoemd), Vloerenhuis in Putten, Kruider in Steenwijk, Bestfloors in Beuningen, Vloeren XXL in Dokkum, Alfa Vloeren in Hazerswoude-Rijndijk, Weijers Vloerenwinkel in Hoogvliet, De Smaak van parket en interieuraankleding in Hedel en Vissers in Nijmegen.

Berryalloc heeft de collecties High pressure floors en Chateau vernieuwd. High pressure floors zijn geproduceerd in Lyngdal in Noorwegen. De bestaande collecties Original, Grand Avenue en Grand Majestic kregen updates. De Chateau-collectie krijgt zes nieuwe decors, waaronder het exclusieve Gyant-design. Deze laminaatcollectie bestaat uit levensechte houtdecors, al dan niet in visgraatmotief, die ook nog eens extreem krasbestendig en makkelijk in reiniging en onderhoud zijn, zo belooft Berralloc.

Op 27 juni 2022 organiseert Berryalloc, onderdeel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.), een dealerdag in Valkenburg, waar workshops en een presentatie van deze nieuwste collecties wordt gegeven.


Tenslotte is het Nederlandse salesteam is sinds vorig jaar vernieuwd, waarbij André Kerckhof, Ellis Vermeulen en Ann-Sophie Verbeke zijn vertrokken
. Bertus Broos (foto; Linkedin) - eerder werkzaam bij Gebrs. Willard, Lippe Wonen, Carpetright en Kwantum - is de ervaren laatste aanwinst bij Berryalloc. Hij is key accountmanager en ook verantwoordelijk voor de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe.
De andere vier collega’s zijn Heleen Manussen (accountmanager West-Nederland), Iris Teurlinx (accountmanager Zuidoost-Nederland), Hans van Kralingen (key accountmanager) en Yvonne Brok (country manager).Links

www.alfavloerenrijneke.nl
www.beaulieuflooringsolutions.com
www.berryalloc.com
www.bestfloors.nl
www.bintg.com
www.de-smaakvan.nl
www.kruider.nl
www.laminaatenparket.nl
www.uwwoninginrichting.voormooiwonen.nl
www.vloerenhuisputten.nl
www.vloerenwinkel.nl
www.vloerenxxldokkum.nl
www.vloerette.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, residentieel, hospitality, berry alloc, laminaat, houten vloeren, parket, rigid, planck, actielaminaat, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, personalia, #alfavloerenrijneke, #beaulieuflooringsolutions, #berryalloc, #bestfloors, #bintg, #desmaakvan, #kruider, #laminaatenparket, #uwwoninginrichting.voormooiwonen, #vloerenhuisputten, #vloerenwinkel, #vloerenxxldokkum, #vloerette

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden