Twee nieuwe Leolux modellen

Vrijdag 29 april 2022

Nieuw bij Leolux zijn de eetkamerfauteuil Baani en de eetkamertafel Toveri. Elegante eyecatchers die volgens het bedrijf niet mogen ontbreken binnen een stijlvol interieur. Baani is ontworpen door Sylvain Willenz en Toveri door Studio Truly Truly.
Twee nieuwe Leolux modellen
Twee nieuwe Leolux modellen Twee nieuwe Leolux modellen

De eetkamerfauteuil Baani combineert een elegante uitstraling met sfeervolle stoffeerdetails, zo schrijft Leolux. Een geplooide strook over het midden van de rug biedt contrast en geeft Baani een hoge aaibaarheidsfactor. Klare, grafische lijnen liggen bij de ontwerpen van Sylvain Willenz aan de basis van uitgekiende gebruiksproducten. Eenvoudig en krachtig, zoals hij met Baani laat zien. Baani is beschikbaar met of zonder armen en in diverse bekledingscombinaties. Het model heeft wieltjes (Twist) of een draaivoet (Cruz) in gepolijst aluminium, of in een poedercoatkleur. Ook is er een versie met houten poten (Palo) van massief eiken in een olie- of beitskleur naar keuze.

 

De Toveri familie bestond al uit diverse tafels en krijg er nu ook een luxe eetkamertafel bij. Net als bij de salontafels speelt de Toveri eetkamertafel een spel van zachte vormen en harde materialen, van schaduwen en rondingen. Op de stalen bodemplaat en twee afgeplatte dragers, rust een royaal blad in natuurlijk hout of Ceramic. De tafel is beschikbaar in vijf verschillende maten. De voet wordt standaard uitgevoerd in poedercoatkleur E2200 nuit. Naar wens uitgevoerd in andere kleuren, lak of poedercoating.Links

www.leolux.com
www.studiotrulytruly.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #leolux, #studiotrulytruly, #SylvainWillenz, #baani, #toveri

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Statiegeld stoel
Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Met meubels volledig gemaakt van gerecyclede materialen, die een lange levensduur hebben, wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan een leefbare wereld.
lees verder
 
Overname Gasse door Van Waay
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden