Bedden.nl failliet

Woensdag 18 september 2019

De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
Bedden.nl failliet

Recent berichtten we dat Leen Bakker van plan is om eindgebruikers aan te bieden om bedden te gaan leasen. Daarbij maakten we een vergelijk met andere aanbieders van beddenlease aanbieders als Auping en Dekbeddiscounter.com, Ikea en dus Bedden.nl, die het leasen van bedden reeds sinds half 2015 in samenwerking met Elbuco introduceerde.

Bedden.nl uit Amsterdam was in 2012 gestart als online Beddenwinkel als onderdeel van Nichecommerce, inmiddels Venturebuilders, uit Amsterdam. Het bedrijf mikte vooral op consumenten die zich online oriënteren, zo meldde indertijd Joyce Caradonna, een van de drie aandeelhouders.

Onder de hoede van het bedrijf, inmiddels verhuisd naar Schiedam, zijn in de loop van de tijd diverse spin-off-sites actief geworden zoals Dekbedden.nl, Kussens.nl, Kussen.nl, Boxsprings.nl, Topdekmatras.nl, Luchtbed.nl en Sleepdeal.com en handelde het bedrijf onder meer onder namen als Bedgarant en Meubelgarant.

Als deze namen in de boedel zitten, dan zal daar vanuit de beddenwereld vast interesse voor zijn. Raadpleeg daarvoor de curator, Laurie E. van Leeuwen van Davids Advocaten uit Amsterdam, telefoon: 088 – 500 4300, info@davidslaw.nl

 

P.S. 19-09-2019: De domeinnaam Bedden.nl is reeds enkele maanden geleden overgenomen door Masterbedding bv uit Zaandam en valt volgens zegsvrouw Nina niet binnen de boedel. De site is dus nog gewoon actief. Masterbedding heeft naast in Zaandam ook een winkel in Vianen.Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedgarant.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.elbuco.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl
www.leenbakker.nl
www.nichecommerce.nl
www.venturebuilders.capital
www.dekbedden.nl
www.kussens.nl
www.kussen.nl
www.boxsprings.nl
www.topdekmatras.nl
www.luchtbed.nl
www.sleepdeal.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, webwinkel, internet, internetwinkel, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, waterbed, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, failliet, bankroet, insolventie, boeken neerleggen, faillissement, #beddennl, #bedgarant, #meubelgarant, #masterbedding, #nichecommerce, #venturebuilders, #dekbedden, #kussens, #kussen, #boxsprings, #topdekmatras, #luchtbed, #sleepdeal.com

Gerelateerd nieuws
Merkintroductie J. Marshall by Vispring
In het voorjaar werd het Canadese Marshall Bedding, net als Vispring, onderdeel van de Flex Group. Ter nagedachtenis van de 120e verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceert de Flex Group het nieuwe merk J. Marshall by Vispring.
lees verder
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
Hoge kwaliteit in Pure hallen op IMM
Van 13 - 19 januari wordt vakbeurs IMM 2020 gehouden in Keulen. Trends spelen een belangrijke rol en de Pure wereld wordt verder uitgebreid met outdoor- en badkamerproducten.
lees verder
 
Nieuwe collecties van Mintjens
lees verder
Circulaire matras Revor
De matrassen- en beddenfabrikant Revor Group uit Kuurne brengt een 100% recyclebare matras op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden