Bedden.nl failliet

Woensdag 18 september 2019

De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
Bedden.nl failliet

Recent berichtten we dat Leen Bakker van plan is om eindgebruikers aan te bieden om bedden te gaan leasen. Daarbij maakten we een vergelijk met andere aanbieders van beddenlease aanbieders als Auping en Dekbeddiscounter.com, Ikea en dus Bedden.nl, die het leasen van bedden reeds sinds half 2015 in samenwerking met Elbuco introduceerde.

Bedden.nl uit Amsterdam was in 2012 gestart als online Beddenwinkel als onderdeel van Nichecommerce, inmiddels Venturebuilders, uit Amsterdam. Het bedrijf mikte vooral op consumenten die zich online oriënteren, zo meldde indertijd Joyce Caradonna, een van de drie aandeelhouders.

Onder de hoede van het bedrijf, inmiddels verhuisd naar Schiedam, zijn in de loop van de tijd diverse spin-off-sites actief geworden zoals Dekbedden.nl, Kussens.nl, Kussen.nl, Boxsprings.nl, Topdekmatras.nl, Luchtbed.nl en Sleepdeal.com en handelde het bedrijf onder meer onder namen als Bedgarant en Meubelgarant.

Als deze namen in de boedel zitten, dan zal daar vanuit de beddenwereld vast interesse voor zijn. Raadpleeg daarvoor de curator, Laurie E. van Leeuwen van Davids Advocaten uit Amsterdam, telefoon: 088 – 500 4300, info@davidslaw.nl

 

P.S. 19-09-2019: De domeinnaam Bedden.nl is reeds enkele maanden geleden overgenomen door Masterbedding bv uit Zaandam en valt volgens zegsvrouw Nina niet binnen de boedel. De site is dus nog gewoon actief. Masterbeddign heeft naast in Zaandam ook een winkel in Vianen.Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedgarant.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.elbuco.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl
www.leenbakker.nl
www.nichecommerce.nl
www.venturebuilders.capital
www.dekbedden.nl
www.kussens.nl
www.kussen.nl
www.boxsprings.nl
www.topdekmatras.nl
www.luchtbed.nl
www.sleepdeal.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, webwinkel, internet, internetwinkel, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, waterbed, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, failliet, bankroet, insolventie, boeken neerleggen, faillissement, #beddennl, #bedgarant, #meubelgarant, #masterbedding, #nichecommerce, #venturebuilders, #dekbedden, #kussens, #kussen, #boxsprings, #topdekmatras, #luchtbed, #sleepdeal.com

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
 
Alice van de Witte Lietaer
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden