Bedden.nl failliet

Woensdag 18 september 2019

De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
Bedden.nl failliet

Recent berichtten we dat Leen Bakker van plan is om eindgebruikers aan te bieden om bedden te gaan leasen. Daarbij maakten we een vergelijk met andere aanbieders van beddenlease aanbieders als Auping en Dekbeddiscounter.com, Ikea en dus Bedden.nl, die het leasen van bedden reeds sinds half 2015 in samenwerking met Elbuco introduceerde.

Bedden.nl uit Amsterdam was in 2012 gestart als online Beddenwinkel als onderdeel van Nichecommerce, inmiddels Venturebuilders, uit Amsterdam. Het bedrijf mikte vooral op consumenten die zich online oriënteren, zo meldde indertijd een van de drie aandeelhouders.

Onder de hoede van het bedrijf, inmiddels verhuisd naar Schiedam, zijn in de loop van de tijd diverse spin-off-sites actief geworden zoals Dekbedden.nl, Kussens.nl, Kussen.nl, Boxsprings.nl, Topdekmatras.nl, Luchtbed.nl en Sleepdeal.com en handelde het bedrijf onder meer onder namen als Bedgarant en Meubelgarant.

Als deze namen in de boedel zitten, dan zal daar vanuit de beddenwereld vast interesse voor zijn. Raadpleeg daarvoor de curator, Laurie E. van Leeuwen van Davids Advocaten uit Amsterdam, telefoon: 088 – 500 4300, info@davidslaw.nl

 

P.S. 19-09-2019: De domeinnaam Bedden.nl is reeds enkele maanden geleden overgenomen door Masterbedding bv uit Zaandam en valt volgens zegsvrouw Nina niet binnen de boedel. De site is dus nog gewoon actief. Masterbedding heeft naast in Zaandam ook een winkel in Vianen.Links

www.auping.nl
www.bedden.nl
www.bedgarant.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.elbuco.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl
www.leenbakker.nl
www.nichecommerce.nl
www.venturebuilders.capital
www.dekbedden.nl
www.kussens.nl
www.kussen.nl
www.boxsprings.nl
www.topdekmatras.nl
www.luchtbed.nl
www.sleepdeal.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, webwinkel, internet, internetwinkel, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, waterbed, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, failliet, bankroet, insolventie, boeken neerleggen, faillissement, #beddennl, #bedgarant, #meubelgarant, #masterbedding, #nichecommerce, #venturebuilders, #dekbedden, #kussens, #kussen, #boxsprings, #topdekmatras, #luchtbed, #sleepdeal.com

Gerelateerd nieuws
 
Najaar bij Mrs.Me
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die ge´nteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden