Headlam breidt Lifestyle-interior uit

Donderdag 19 september 2019

Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Headlam breidt Lifestyle-interior uit Headlam breidt Lifestyle-interior uit

Alles wil Headlam nog niet prijsgeven, maar in de nieuwsbrief wordt al wel een sneakpeek gegeven van de nieuwe gordijnstoffen die Headlamdealers ontvangen. De Hide Away (foto 1) is een black out stof, die ondanks zijn blackout coating volgens het bedrijf soepel valt. De Inlight (foto 2) is een kamerhoge inbetween, die bestaat uit 31% linnen. Het item Soft-Tone (niet afbeeld) is een inbetween met een grafische print in vier kleuren, waaronder een olijfkleurige tint die volgens het bedrijf aansluit bij de Flexa kleur voor het jaar 2020, de Flexa Tranquil Dawn. Een subtiele rustgevende lichte mist groen tint.

 

Het nieuwe veloursitem van Headlam heet First Love (foto 3). Volgens het bedrijf wordt dit een echte bestseller. Daarom is er een First Love promo pakket beschikbaar. Twee showbanen in door de klant gewenste kleuren met een bijpassende visual. Dit pakket kost € 49,95.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, viscose, polyester, polyacryl, rolgordijn, plissť, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden