Headlam breidt Lifestyle-interior uit

Donderdag 19 september 2019

Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variëren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Headlam breidt Lifestyle-interior uit Headlam breidt Lifestyle-interior uit

Alles wil Headlam nog niet prijsgeven, maar in de nieuwsbrief wordt al wel een sneakpeek gegeven van de nieuwe gordijnstoffen die Headlamdealers ontvangen. De Hide Away (foto 1) is een black out stof, die ondanks zijn blackout coating volgens het bedrijf soepel valt. De Inlight (foto 2) is een kamerhoge inbetween, die bestaat uit 31% linnen. Het item Soft-Tone (niet afbeeld) is een inbetween met een grafische print in vier kleuren, waaronder een olijfkleurige tint die volgens het bedrijf aansluit bij de Flexa kleur voor het jaar 2020, de Flexa Tranquil Dawn. Een subtiele rustgevende lichte mist groen tint.

 

Het nieuwe veloursitem van Headlam heet First Love (foto 3). Volgens het bedrijf wordt dit een echte bestseller. Daarom is er een First Love promo pakket beschikbaar. Twee showbanen in door de klant gewenste kleuren met een bijpassende visual. Dit pakket kost € 49,95.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, viscose, polyester, polyacryl, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam

Gerelateerd nieuws
Interieuromzet Q3 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal van 2019 3,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. En opnieuw doet de interieurbranche het veel beter.
lees verder
 
Object laatste keer in Haka
lees verder
Circulariteitsindex op Inside/Inside
Inside/Inside presenteert op 12 december in Broeinest Rotterdam de Circulariteitsindex. Toegang is gratis na aanmelding.
lees verder
 
Interieurjournaal veilig
lees verder
Nieuwe COO Koelnmesse
De opvolger van de eind 2018 vertrokken Katharina Hamma bij de Koelnmesse is bekend en komt van de Deutsche Messe. Hij start per 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden