Bamboo Import failliet

Vrijdag 26 januari 2024

Bamboo Import Europe bv en Bamboo Import Holding uit Beverwijk zijn in staat van faillissement verklaard door de Rechtbank Noord-Holland in Haarlem.
Bamboo Import failliet

Op 23 januari is Bamboo Import helaas failliet gegaan. Op dat moment had het bedrijf volgens de Kamer van koophandel zeventien medewerkers. Het bedrijf was er ingeschreven sinds 2016, maar had volgens de eigen website wel meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring.

Het bedrijf was onder meer actief om de voordelen van bamboe als duurzaam alternatief voor hout te promoten. Het leverde ruim 200 verschillende producten van bamboe (foto; website).

Op de website is ook te lezen dat Bamboo Import de grootste importeur en leverancier van bamboe tuinproducten en bouwmaterialen aan consumenten in Europa is. Tevens geeft men aan dat er vanwege technisch onderhoud er op dit moment geen bestellingen kunnen worden geplaatst. Het bankroet lijkt een meer logische oorzaak, hoewel er ongetwijfeld ook wordt bekeken of er in de toekomst wel weer bestellingen mogelijk zijn.

Curator is A.G. Moeijes van Tanger Advocaten uit Velsen-Zuid. Email: info@tanger.nl, T: +31 (0)255-54 78 00Links

www.bambooimport.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, vloer, vloerbedekking, tapijt, kunstgras, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, 65249763, 84206918, #failliet, #doorstart, #herstart, #overname, #bambooimport

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden