Bamboo Import failliet

Vrijdag 26 januari 2024

Bamboo Import Europe bv en Bamboo Import Holding uit Beverwijk zijn in staat van faillissement verklaard door de Rechtbank Noord-Holland in Haarlem.
Bamboo Import failliet

Op 23 januari is Bamboo Import helaas failliet gegaan. Op dat moment had het bedrijf volgens de Kamer van koophandel zeventien medewerkers. Het bedrijf was er ingeschreven sinds 2016, maar had volgens de eigen website wel meer dan 25 jaar gecombineerde ervaring.

Het bedrijf was onder meer actief om de voordelen van bamboe als duurzaam alternatief voor hout te promoten. Het leverde ruim 200 verschillende producten van bamboe (foto; website).

Op de website is ook te lezen dat Bamboo Import de grootste importeur en leverancier van bamboe tuinproducten en bouwmaterialen aan consumenten in Europa is. Tevens geeft men aan dat er vanwege technisch onderhoud er op dit moment geen bestellingen kunnen worden geplaatst. Het bankroet lijkt een meer logische oorzaak, hoewel er ongetwijfeld ook wordt bekeken of er in de toekomst wel weer bestellingen mogelijk zijn.

Curator is A.G. Moeijes van Tanger Advocaten uit Velsen-Zuid. Email: info@tanger.nl, T: +31 (0)255-54 78 00Links

www.bambooimport.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, vloer, vloerbedekking, tapijt, kunstgras, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, 65249763, 84206918, #failliet, #doorstart, #herstart, #overname, #bambooimport

Gerelateerd nieuws
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Nieuwe managing director Nolte
Oliver Bialowons heeft zijn functie als managing director van Nolte Möbel neergelegd en zal de insolventieprocedure begeleiden als managing director van Nolte Industrieholding. Jan Paschen is per 1 juli benoemd tot zijn opvolger.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Insolvenz Ronald Schmitt
Helaas hebben de Duitse meubelfabrikanten het nog steeds zwaar. Het nieuwste slachtoffer van economische problemen is Ronald Schmitt Design. Het bedrijf heeft op 26 juni een aanvraag tot opening van een insolventieprocedure ingediend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden