Architect at Work A'dam krijgt vorm

Donderdag 20 juli 2023

Op 27 en 28 september 2023 vindt een nieuwe Nederlandse editie van Architect@Work plaats. Ditmaal in de buurt van Amsterdam (in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam). Het deelnemersveld is inmiddels al bijna helemaal gevuld.
Architect at Work A'dam krijgt vorm

Na negen succesvolle edities in Rotterdam zal Architect@Work nu op oneven jaren in Amsterdam plaatsvinden. Op even jaren blijft het evenement in Rotterdam. In juni waren volgens Exhibition manager Anne-Laure Van de Ginste al 140 van de 160 beschikbare stands ingevuld. Daarnaast krijgt het lezingenprogramma van het vakevent steeds meer vorm.

 

Op de eerste dag van de beurs, op woensdag 27 september, geeft architect Oana Bogdan (&Bogdan) een lezing over de verduurzaming van de stedelijke omgeving en hoe ze daar in projecten in België en Nederland gestalte aan geeft. Op de tweede dag, donderdag 28 september, geven architecten Aleksander Guldager Kongshaug (GXN) en Christian Veddeler (3XN) een lezing over bouwen in hout en hoe dat in Denemarken nu vorm krijgt. Daarbij zal onder andere ingezoomd worden op een uiterst duurzaam en volledig houten hotel dat GXN onlangs heeft afgerond.

 

Naast deze lezingen komt het thema Healthy Materials terug in materialententoonstelling Healthy Heroes door Materialdistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh). In de tentoonstelling van Materialdistrict zijn ruim 120 innovatieve materiaalsamples te zien, verdeeld onder de noemers Healthy Spaces (materialen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat en ons beschermen) en Healthy Planet (duurzame materialen).

 

Architect@Work vindt plaats op 27 en 28 september 2023 in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaanstad. Op beide dagen van 11.00 uur tot 19.00 uur. U heeft gratis toegang (normaal € 100) na voorregistratie via de website, met de code vermeld op uw uitnodiging. Als u nog geen code heeft dan kunt u deze per email aanvragen bij: amsterdam@architectatwork.com.Links

www.architectatwork.nl
www.taets.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, binnenhuisarchitect, rotterdam, zaandam, amsterdam, project, @atw_intl, #atw, #atwnl, #architectatwork, #ahoy, #kortrijkxpo, #taets

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
 
Flinke stijging huizenprijzen
lees verder
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Elektrische bediening raambekleding?
[Sponsored artikel] - Waarom zou je moeten kiezen voor elektrische raambekleding? Naast gemak en comfort biedt het ook kostenbesparing en veiligheid. Lees hier de belangrijkste voordelen.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden