2023 Collectie Polspotten

Dinsdag 21 februari 2023

Digitaal. Eclectisch. Puur. Dat is waar de Polspotten 2023 collectie over gaat. Nu de digitale wereld en de natuurlijke wereld steeds meer ťťn worden, streeft Polspotten naar harmonie.
2023 Collectie Polspotten
2023 Collectie Polspotten 2023 Collectie Polspotten 2023 Collectie Polspotten

Harmonie: of het nu gaat om moderniteit en traditie, verleden of heden, heden en toekomst, elk item in deze collectie verenigt volgens Polspotten tegenstellingen. In de collectie zou volgens het bedrijf uit Aalsmeer nog een andere rode draad zichtbaar zijn: De geest van duurzaamheid naast het ethos van spelen.

 

De Puff Lounge Chair (foto 1) is comfortabel, compact en schattig. De stoel is afkomstig uit Nederland en daarom volgens het bedrijf - dat zich begin deze maand nog presenteerde op de beurs Ambiente in Frankfurt - ook duurzaam dankzij verminderde transportuitstoot en lokale materialen.

 

Decoratief, kleurrijk en speels, brengt de Bakkie Basket (foto 2) de nostalgie van traditionele gevlochten manden naar het interieur. De structuur is een knipoog naar echt vakmanschap: de vrouwen die deze stukken hebben gemaakt, weven met metalen draden in hun eigen huis. Het zijn ook de metalen draden die de manden hun duurzaamheid verlenen.

 

Het Toss Cabinet (foto 3) tilt duurzaamheid naar een heel nieuw niveau. Het is bewust ontworpen met aanpassingsvermogen in het achterhoofd. Het wordt plat vervoerd en de materialen en afwerking van dit ontwerp zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid.

 

De Meloenvazen (foto 4) zijn te herkennen aan zijn heldere, frisse kleuren en zachte, ronde vorm. Op het eerste gezicht zien deze vazen er modern uit. Maar het is eigenlijk een herontwerp van een oudere terracotta pot, een van de eerste terracotta stukken op de Nederlandse markt. Het heden en verleden in één vaas.Links

www.polspotten.com/nl/home/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon,winkel, showroom, servies, porselein, marmer, glas, glazen, karaf, vaas, vazen, kabinet, kast, loungestoel, #polspotten

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Showup voorjaar 2024
Om reeds in de agenda te noteren: de voorjaarseditie van de trendy decoratievakbeurs Showup vindt in 2024 plaats van 4 en 5 februari.
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden