2023 Collectie Polspotten

Dinsdag 21 februari 2023

Digitaal. Eclectisch. Puur. Dat is waar de Polspotten 2023 collectie over gaat. Nu de digitale wereld en de natuurlijke wereld steeds meer één worden, streeft Polspotten naar harmonie.
2023 Collectie Polspotten
2023 Collectie Polspotten 2023 Collectie Polspotten 2023 Collectie Polspotten

Harmonie: of het nu gaat om moderniteit en traditie, verleden of heden, heden en toekomst, elk item in deze collectie verenigt volgens Polspotten tegenstellingen. In de collectie zou volgens het bedrijf uit Aalsmeer nog een andere rode draad zichtbaar zijn: De geest van duurzaamheid naast het ethos van spelen.

 

De Puff Lounge Chair (foto 1) is comfortabel, compact en schattig. De stoel is afkomstig uit Nederland en daarom volgens het bedrijf - dat zich begin deze maand nog presenteerde op de beurs Ambiente in Frankfurt - ook duurzaam dankzij verminderde transportuitstoot en lokale materialen.

 

Decoratief, kleurrijk en speels, brengt de Bakkie Basket (foto 2) de nostalgie van traditionele gevlochten manden naar het interieur. De structuur is een knipoog naar echt vakmanschap: de vrouwen die deze stukken hebben gemaakt, weven met metalen draden in hun eigen huis. Het zijn ook de metalen draden die de manden hun duurzaamheid verlenen.

 

Het Toss Cabinet (foto 3) tilt duurzaamheid naar een heel nieuw niveau. Het is bewust ontworpen met aanpassingsvermogen in het achterhoofd. Het wordt plat vervoerd en de materialen en afwerking van dit ontwerp zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid.

 

De Meloenvazen (foto 4) zijn te herkennen aan zijn heldere, frisse kleuren en zachte, ronde vorm. Op het eerste gezicht zien deze vazen er modern uit. Maar het is eigenlijk een herontwerp van een oudere terracotta pot, een van de eerste terracotta stukken op de Nederlandse markt. Het heden en verleden in één vaas.Links

www.polspotten.com/nl/home/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon,winkel, showroom, servies, porselein, marmer, glas, glazen, karaf, vaas, vazen, kabinet, kast, loungestoel, #polspotten

Gerelateerd nieuws
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Overname Erfal
Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en België vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden