Woonindustrie nieuws deel 2

Maandag 05 april 2021

De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
Woonindustrie nieuws deel 2
Woonindustrie nieuws deel 2 Woonindustrie nieuws deel 2

Natuurlijk introduceerde Interieurjournaal eerder al nieuwe exposanten. Tijdens de Voorjaarsvakdagen kunnen bezoekers de nieuwste merken, showrooms en collecties ontdekken via de noviteitenroute van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Deze route loopt langs alle noviteiten op het gebied van meubelen, smartliving, verlichting, accessoires, vloer- en wandbekleding, design, textiel en slapen. De route staat aangegeven op een plattegrond die bij binnenkomst uitgedeeld wordt.

 

Eén van de nieuwe exposanten is Cforms. Dit agentuur heeft vijf verschillende accessoire merken in zijn porfolio; Kosta Boda, Orrefors, Borowski, Sklo en Born in Sweden. De rode lijn in het aanbod is volgens het bedrijf de passie voor glaskunst en Scandinavisch design. Borowski maakt bijzondere, kunstzinnige objecten van glas (foto 1). Voor de hedendaagse productie worden alle bekende technieken voor de verwerking van warm en koud glas gebruikt. Dit is volgens Cforms uniek in de wereld.

 

Ook de Oostenrijkse fabrikant Ada Möbel is nieuw. Dit bedrijf promoot in het kader van pasen de eetkamer als een populaire ontmoetingsplaats voor het gezin, om te eten en samen te komen (foto 2: eetgroep Preston). De gestoffeerde stoelen bieden volgens het bedrijf uitstekend zitcomfort en uitstekende luchtcirculatie. De tafel heeft een massief houten blad, gedragen door een buisvormig onderstel. Naast stof werkt Ada ook veel met hoogwaardig Italiaans leer. Behalve meubelen maakt de fabrikant ook bedden, boxsprings en matrassen, waaronder een collectie exclusieve houten bedden (foto 3).

 

Naast nieuwkomers zijn er ook verhuizingen en bedrijven die hun contract verlengd hebben. Zo heeft BKS (Brouwers Kwaliteitsmeubelen) een grotere showroom gekregen (van 100 naar 180 m2). BKS richt zich overigens steeds meer op maatwerk. Elke meubel wordt ordergestuurd geproduceerd. Op de collectie Sheffield na produceert BKS nu alleen nog gestandaardiseerd maatwerk. Passe Partout, Haans Lifestyle, Desso Tarkett, DTP Interiors, Beka, Swissflex (Recticel Bedding), Nordal, Roewa en Selecta van Rössle & Wanner (via JWR), Silkeborg, Qazqa, Lucide en Nix Design hebben hun contract bij DWI verlengd.

 

Voor de Voorjaarsvakdagen is aanmelding verplicht, dit kan voor meerdere timeslots. DWI biedt gratis koffie, thee en frisdranken met versnaperingen aan, een lunch en op de maandagavond 19 april een warme maaltijd.

 

Maandag 12 april:  10.00 - 18.00 uur

Dinsdag 13 april:    10.00 - 18.00 uur

-

Zondag 18 april:     10.00 - 17.00 uur

Maandag 19 april:  10.00 - 20.00 uur

Dinsdag 20 april:    10.00 - 18.00 uur (ook de Interieurprofessionaldag door BNS Crisp)

 Links

www.ada.at
www.borninsweden.se
www.borowski-glass.com
www.bks-holland.com
www.bnscrisp.nl
www.cforms.nl
www.dewoonindustrie.nl
www.kostaboda.com
www.orrefors.com
www.sklo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #adamoebel, #borninsweden, #borowski, #bksholland, #bnscrisp, #cforms, #dewoonindustrie, #kostaboda, #orrefors, #sklo

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden