Brand bij Willard

Zaterdag 03 april 2021

Wim Brand, die in oktober vorig jaar na ruim twee decennia afscheid had genomen bij Headlam, gaat bij Gebrs. Willard uit Naarden aan de slag.
Brand bij Willard

Op zijn Linkedin-pagina bokst Wim Brand (foto links) de hand van Jan Jaap Willard, directeur van Gebrs. Willard en trakteert hij zijn nieuwe collega's op taart. Brand: 'Ik ben blij om te melden dat ik voor Gebrs. Willard te Naarden ga werken als inkoop-/key account manager. Ook wil ik iedereen bedanken die de laatste vijf maanden met mij heeft meegedacht. Ik heb er zin in en we gaan er iets moois van maken!'

Wim Brand had daarvoor bijna 22 jaar gewerkt bij Interplan en Lethem Vergeer, bedrijven die rond het begin van dit millenium door Headlam werden overgenomen. In 2020 stopt zijn dienstverband.

 

Nu gaat hij dus bij het familiebedrijf Gebrs. Willard uit 1881, een groothandel in woningtextiel, met overwegend vloeren aan de slag. De broers Jan Jaap en Klaas Pieter Willard zijn inmiddels de vijfde generatie van de familie Willard die er werkzaam zijn.

De Naardense grossier richt zich met het zusterbedrijf Partners in Design op de projectmarkt.Links

www.headlam.nl
www.interplan.nl
www.partnersindesign.nl
www.willard.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, woningtextiel, personalia, #headlam, #interplan, #lethemvergeer, #partnersindesign, #willard, #gebrswillard

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden