Mendel Peereboom naar Indivipro

Vrijdag 02 april 2021

Mendel Peereboom heeft per 1 april de overstap gemaakt van Forest naar Indivipro in de functie van Sales Director.
Mendel Peereboom naar Indivipro

Mendel Peereboom (foto) heeft de laatste 15 jaar gewerkt bij de Forest Group (gordijnsystemen) als commercial manager. Per 1 april heeft hij de overstap gemaakt naar Indivipro in de functie van sales director. Dit bedrijf is gevestigd in Enter.

 

De Forest Group, onderdeel van Bosgoed holding, is een internationale leverancier van onder andere de KS rails. Indivipro is een internationale stoffengroothandel, importeur van Nature Deco en Lutron. Het bedrijf beschikt tevens over een eigen atelier. Diverse collecties zijn ontworpen door designers als Marcel Wolterinck en Francois Hannes. Het overgrote deel van de gordijncollectie wordt gemaakt bij een befaamde Italiaanse weverij, die vrijwel uitsluitend het topsegment bedient.

 

Onderdeel van Indivipro is Carpetlinq, dat een breed aanbod van karpetten en tapijt heeft. Het bedrijf heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.indivipro.nl
www.forestgroup.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, stof, bekleding, textiel, gordijn, project, stoffering, vakkleding, ophang, rails, roede, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, groothandel, grossier, stiffner, wave, plooi, ponstang, smart home, ks, peereboom, homey, etc, etc design center, #forest, #indivipro, #ks, #carpetlinq, #etcdesigncenter, #etcexpo.

Gerelateerd nieuws
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden