Wandkraft x Brinker

Vrijdag 15 september 2023

'Een samenwerking die voort komt uit een gezamenlijke passie voor uitzonderlijk design. Wandkraft x Brinker. de perfecte combinatie,' zo kondigt Brinker's kersverse marketing manager Sagitta Tobé de samenwerking aan.
Wandkraft x Brinker
Wandkraft x Brinker Wandkraft x Brinker Wandkraft x Brinker

Vloer- en wandbekleding ontmoeten elkaar om iedere ruimte tot in de puntjes te perfectioneren. De items uit de nieuwste serie Feelgood by Brinker vloerkledencollectie vormen de basis voor de harmoniërende wanddecoratie gecreëerd door Wandkraft. De samenwerking tussen Wandkraft en Brinker komt voort uit een gezamenlijke passie voor uitzonderlijk design. Samen zorgen zij voor het complete plaatje en creëren sfeer en de finishing touch in een interieur.

Wandkraft ziet wanddecoratie als een essentiële sfeermaker in een ruimte. De schoonheid zit in de eenvoud. Zij kijken naar de mooiste beelden en laten het gevoel voor kwaliteit spreken. Wandkraft is er voor iedere woonstijl: 'Wij doen het anders dan anderen, stijl is voor ons het uitgangspunt bij het collectioneren van onze wanddecoratie. Of jouw woonstijl nou valt onder Landelijk, Urban, Bohemian, Stijlvol Luxe of Scandinavisch, bij ons vind je een ‘Wandkraft’ die jouw interieur een persoonlijke touch geeft. Met een Wandkraft aan de muur, maak je jouw plaatje compleet,' zp stelt Jorien Jansen mede-eigenaar van CRE8 (Printing Ambitions).

Brinker vloerkleden geven iedere kamer net die extra finishing touch die het nodig heeft. Zo verbind je meubels met elkaar of voeg je een verrassende kleur en vorm toe aan je interieur. Echtheid en eigenheid in het interieur zijn steeds belangrijker. Brinker zoekt naar de beste materialen, vormen en dessins waarmee zij een eerlijk verhaal uitdragen. Uniek, handgemaakt en duurzaam zijn termen die passen bij vloerkleden uit de diverse Brinker collecties.

 

De samenwerking met Wandkraft geeft Brinker de mogelijkheid om nog meer synergie in een interieur of ruimte te brengen. Naast de passie voor uitzonderlijk design die beide bedrijven hebben, is er nog een overeenkomst. Ieder product, vloerkleed en wanddecoratie, zijn meesterwerken. Stuk voor stuk gemaakt met oog voor detail en topkwaliteit door vakmanschap. De combinatie van handtuft met carving resulteert in een prachtige structuur in een bijzondere hoog-laag structuur voor extra diepte.

Beide merken bieden op maat gemaakte oplossingen voor akoestische uitdagingen. Door toevoeging van zachte texturen aan een interieur worden geluidstrillingen geabsorbeerd. De vloerkleden van Brinker samen met de wanddecoratie van de serie Feltro Acustico, materiaal dat is gemaakt van gerecyclede petflessen en geluid absorbeert, zorgt voor een stillere omgeving. De combinatie van deze items brengt niet alleen visuele pracht, maar ook een verbeterde geluidsbeleving.


De samenwerking tussen Wandkraft en Brinker brengt harmonie tussen vloer- en wandelementen in elk interieur. Samen hebben zij diverse prachtige sets samengesteld waarin vloerkleden en wanddecoratie elkaar versterken. Deze sets worden tot februari 2024 aangeboden met een aantrekkelijke actiekorting. Links

www.brinker.nl (werkt nog niet veilg)
www.brinkercarpets.nl
www.wandkraft.com

Tags

nieuws, interieur, vloerkleden, wanddecoratie, product, sets, woonkamer, combinatie, samenwerking, design, geluidsbeleving, akoestiek, recycling, petflessen, structuur, synergie, ruimte, handgemaakt, karpetten, ontwerp, #brinker, #wandkraft

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden