Verrukkelijke kleuren

Vrijdag 15 september 2023

Little Greene presenteert ‘Sweet Treats’: een capsulecollectie van negen verrukkelijke kleuren om muren mee te verven.
Verrukkelijke kleuren
Verrukkelijke kleuren Verrukkelijke kleuren Verrukkelijke kleuren Verrukkelijke kleuren Verrukkelijke kleuren

Deze maand lanceert Little GreeneSweet Treats’, een zorgvuldig samengestelde collectie van warme, neutrale honing-, karamel- en chocoladetinten. Elke kleur is geïnspireerd op heerlijke desserts en een aantal van ‘s werelds meest smaakvolle, zoete lekkernijen.

 

Het nieuwe ‘Sweet Treats’-palet van negen veelzijdige kleuren brengt warmte en comfort. De tinten creëren gezellige, sfeervolle interieurs, die alle zintuigen aanspreken. De capsulecollectie bevat kleuren, die zijn overgenomen van historische muren, houtwerk en meubels, die onderhouden worden door National Trust, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen blijven genieten.

 

Naast de bestaande Little Greene-favoriet - de smaakvolle kleur ‘Chocolate Colour’ (foto 2) - omvat het verleidelijke palet nieuwe verfijnde goudtinten, zoals ‘Madeleine’ en ‘Bombolone’ (foto 5), trendy karamelkleuren ‘Galette’ en ‘Affogato’ (foto 4), zachtroze tinten ‘Split Pink’ (foto1) en ‘Mochi’ (foto 3), de milde, terracotta- achtige kleur ‘Muscovado’ (foto 6) en de rijkelijke chocoladetint ‘Ganache’.

 

Deze prachtige, neutrale tinten zijn perfect voor gebruik in ‘all-over’ kleurenschema’s in zowel eigentijdse als klassieke ruimtes en doen het erg goed in een kamer boordevol kleur. Combineer de ‘Sweet Treats’-kleuren met diepere bruintinten en zwart om een boeiend, geraffineerd interieur te creëren. Zachte, warmere wittinten vormen een elegante aanvulling op al deze kleuren voor een meer klassieke uitstraling.

 

Ook kan er een helder, contrasterend accent mee worden aangebracht, wat voor een meer dynamische look zorgt. Elke ‘Sweet Treats’-kleur is verkrijgbaar in de volledige reeks Little Greene-afwerkingen, zowel voor je interieur als exterieur.Links

www.littlegreene.nl

Tags

nieuws, interieur, verf, muurverf, kleuren, veelzijdig, warmte, comfort, capsulecollectie, historisch, houtwerk, meubels, smaakvol, chocolade, ganache, goudtinten, neutraal, bruintinten, zwart, contrasterend, dynamisch, uitstraling, verf, muurverf, latex, wand, wandbekleding, wandafwerking, #sweettreats, #littlegreene

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden