Waarschuwing voor beddenshop

Dinsdag 12 maart 2024

Consumenten moeten voorzichtig zijn als ze bestellen bij webwinkel Beddenplein.nl. Volgens De Consumentenbond zorgt de shop voor een aanhoudende stroom klachten.
Waarschuwing voor beddenshop

Twinkle Magazine meldt dat bij de Consumentenbond klachten binnen kwamen over een terugbetaaltermijn van 30 werkdagen die Beddenplein .nl hanteert bij geretourneerde producten, terwijl de wet webwinkels verplicht binnen 14 werkdagen terug te betalen.

 

Ook klagen consumenten over lange levertijden, het uitstellen van aangekondigde leveringen en zendingen die niet compleet zijn.

 

De Consumentenbond heeft de webshop aangesproken op het aantal klachten. Die gaf aan binnen vier weken 'de meeste achterstanden weggewerkt te hebben'. Volgens de bond nam het aantal klachten echter niet af en reageert de webshop ook niet meer op berichten die de bond daarna stuurde.

 

Als gevolg hiervan raadt de bond consumenten aan voorzichtig te zijn met bestellen.Links

www.consumentenbond.nl

Tags

nieuws, interieur, bedden, webshop, terugbetaling, klachten, levering, online, consumenten, bestellen, #consumentenbond, #beddenplein

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden