Verbreding aanbod Incoda

Maandag 24 juli 2023

De komende editie van Interieur Collectie Dagen zal meer merken presenteren dan ooit. Veel designmerken maken hun opwachting van 24-26 september in evenementenhal Gorinchem.
Verbreding aanbod Incoda
Verbreding aanbod Incoda Verbreding aanbod Incoda Verbreding aanbod Incoda Verbreding aanbod Incoda Verbreding aanbod Incoda

Bij de aankomende editie wordt het nog interessanter om uitgebreid op het vakevent te gaan kijken naar nieuwe producten en merken. Zo is er veel te ontdekken op het gebied van design behang, gordijn- en meubelstoffen én verf. Bart Brugman neemt voor het eerst deel aan Incoda met al hun mooie merken waaronder het exclusieve Britse behang- en interieurstoffenmerk Cole & Son, maar ook Lewis & Wood, The Vale London, Les Dominotiers, George Spencer Designs, Ian Sanderson, Gainsborough Weaving, Ardmore, Blithfield en Cassaro.

 

Ook de Sanderson Design Group is een nieuw gezicht op de beurs met een diversiteit aan wandbekleding en stoffering met haar typische Britse luxe interieurmerken Sanderson, Clarke & Clarke, Harlequin, Morris & Co., Scion en Zoffany. Zwoosch Interior Solutions keert terug met de merken van Lamadrid Group - Güell Lamadrid en Les Créations de la Maison - Aldeco Fabrics, Reynaldo van Bernard Reyn, Casal en haar label Luciano Marcato en het eigen label Zteddie Homeland. Kortom, voor de liefhebber van behang en design een groot aanbod van collecties en stijlen. En ook een mooie gelegenheid om zich eens te verdiepen in deze wereld van speciale ontwerpen.

 

Ook de combinatie van behang en stoffen zijn sterk vertegenwoordigt en dat komt duidelijk naar voren in de merkenlijst, A.S. Création, Alra Design met onder andere Linwood en Blendworth, Annabel Textiles, Mublo, Arte – HookedOnWalls, Dutch Wall Decor, Indivipro, Inside Blinds en Niiche, Leffring & De Wilde, Liveleff, Masureel International, Noordwand, Rasch, Spits Wallcoverings met onder meer Dolce & Gabbana Casa (DGCasa), Dutch Wallcoverings, Dutch First Class, Kek Amsterdam en Roberto Cavalli Home, Texdecor met Casamance, Casadeco en Caselio, Van Sand met onder andere Coordonné, Little Greene en Rebel Walls, en  Vyva Fabrics met Sunbrella en Hemp Patterns.

 

Het verbrede aanbod is niet alleen zichtbaar op het gebied van wanddecoratie en gordijnstoffen. Zo is ook het aanbod op het gebied van vloerkleden-karpetten uitgebreid met o.a. Belakos, Carpetlinq, Mublo en Tété Total-Flooring (met Bonaparte).

 

Uniek is ook dat de Belgische deelnemer Mublo (die eerder een van de oudste weverijen van België, Calcutta Home Fashion Group, heeft overgenomen) bijzondere design presenteert. Van raamdecoratie, meubels en meubelstoffering tot behang en tapijt.

 

Akoestiek is een snel ontwikkelende markt en biedt zeker kansen voor bezoekers om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. De betreffende producten komen in verschillende vormen naar voren komt op Incoda 2023. Van PET-vilt wanden van bijvoorbeeld Tacito en akoestische panelen van Akupanel van Woodupp, Meister via Heditex en Your Walls van Yourfloor tot een groot assortiment met zelfs lampen en moswanden van Decobel en luxueuze wandafwerking met hout, kokosnoten en schelpen van Wallmakers.

 

Ook voor de combinatie van parket en trapbekleding zal een breed aanbod beschikbaar zijn. Van Calitex, Flamingo Parket, PPC en Parketfabriek Lieverdink tot Vicstairs en Renoveerjetrap.

 

De lijst merken zal de komende tijd nog verder uitgebreid worden: accountmanagers Patricia Baum en Celine Brender à Brandis van Incoda-organisator Easyfairs geven aan dat er nog verschillende opties lopen en dat het nog niet te laat is om een optie aan te vragen in combinatie met bijvoorbeeld een modulaire stand of truss.

 

Bekijk de voorlopige deelnemende merken hier. Of registreer je alvast kosteloos voor een bezoek aan deze editie (24-26 september in de Evenementenhal te Gorinchem).Links

www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, exposanten, evenement, beurs, collectie, behang, gordijnstoffen, stoffen, raamdecoratie, raambekleding, wandbekleding, traprenovatie, acousticwall, akoestiek, aanbod, meubelstoffering, meubels, exposantenlijst, tickets, parket, pvcvloeren, vloerkleden, tapijt, vinylvloeren, laminaatvloeren, groothandel, merken, registratie, vilt, wanden, design, #evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden