Elegante en warme verlichting

Maandag 24 juli 2023

Eikelenboom Architectural Lighting uit Amsterdam licht twee collecties van Hollands Licht uit, Pleat en King Arthur.
Elegante en warme verlichting
Elegante en warme verlichting Elegante en warme verlichting Elegante en warme verlichting

De King Arthur wandcollectie (foto 1 en 2) brengt volgens Eikelenboom een vleugje elegantie in elke ruimte met zijn design en warme verlichting. Ontwerper Jesse Visser paste geanodiseerd aluminium met een matte afwerking toe voor King Arthur Wall. Het ronde oppervlak is het decor om de ingenieuze geblazen lichtbron te laten zien. Dit ontwerp is verkrijgbaar in zwart en goud. Voor King Arthur wall is een speciale krachtige E14 LED lamp ontwikkeld.

 

De Pleat collectie (foto 3 en 4) heeft volgens Eikelenboom een moderne en warme uitstraling. Een klassieke plooi in elegante afmetingen vormde de inspiratie voor een serie hanglampen en vloerlampen met stoffen kappen. Pleat is verkrijgbaar in twee verschillende maten in wit, antraciet, diepgroen, kaneelbruin en zandtaupe.Links

www.eikelenboom.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, hospitality, kantoor, werkplek, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, verlichting, licht, lamp, led, armatuur, design, stoel, #eikelenboom,

Gerelateerd nieuws
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder
Overname winkels Casa
Xenos neemt acht winkels van Casa over in Nederland. Xenos verkocht deze vestigingen vijf jaar geleden zelf aan Casa.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden