Trendz geannuleerd

Woensdag 09 december 2020

De komende editie van Trendz die gepland stond op 10, 11 en 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt geannuleerd.
Trendz geannuleerd

Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten. Volgens Mascha de Bruin namens Trendz maakten steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Daarom is besloten de beurs te annuleren. De geplande beurs in het najaar van 22-24 augustus 2021 gaat wel door.

Vorige week meldden we nog dat Trendz de eerste decoratievakbeurs van het haar geworden was, na het wegvallen van de Trendset. Ook de beurs Nordstil in Hamburg werd recent geannuleerd.

Sinds de corona-uitbraak in maart is beursorganisator Easyfairs aan de slag gegaan om beurzen op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Sinds de zomer geeft de overheid hier ook toestemming voor. In september ging de editie van Trendz dan ook door. Het was een kleinere editie dan men gewend was, maar de beurs is voor zowel exposanten als bezoekers succesvol geweest.

Desondanks veranderde het sentiment in de afgelopen periode onder exposanten ten aanzien van de voorjaarseditie, vanwege de recente corona-ontwikkelingen.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendzvakbeurzen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #easyfairs, #evenementenhal, #vanekeris, #trendz, #trendzvakbeurzen, #trendset21, #trendset, #messemuenchen, #nordstil

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Planten in de vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden