Trendz geannuleerd

Woensdag 09 december 2020

De komende editie van Trendz die gepland stond op 10, 11 en 12 januari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt geannuleerd.
Trendz geannuleerd

Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten. Volgens Mascha de Bruin namens Trendz maakten steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Daarom is besloten de beurs te annuleren. De geplande beurs in het najaar van 22-24 augustus 2021 gaat wel door.

Vorige week meldden we nog dat Trendz de eerste decoratievakbeurs van het haar geworden was, na het wegvallen van de Trendset. Ook de beurs Nordstil in Hamburg werd recent geannuleerd.

Sinds de corona-uitbraak in maart is beursorganisator Easyfairs aan de slag gegaan om beurzen op een veilige en verantwoorde wijze door te laten gaan. Sinds de zomer geeft de overheid hier ook toestemming voor. In september ging de editie van Trendz dan ook door. Het was een kleinere editie dan men gewend was, maar de beurs is voor zowel exposanten als bezoekers succesvol geweest.

Desondanks veranderde het sentiment in de afgelopen periode onder exposanten ten aanzien van de voorjaarseditie, vanwege de recente corona-ontwikkelingen.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendzvakbeurzen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #easyfairs, #evenementenhal, #vanekeris, #trendz, #trendzvakbeurzen, #trendset21, #trendset, #messemuenchen, #nordstil

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder
Een haard past in ieder interieur
[Sponsored artikel] - Een sfeermaker die extra romantiek toevoegt aan een woonkamer. De finishing touch voor ieder interieur. Of de heerlijkste warmtebron. Zomaar even een paar omschrijvingen die perfect bij een haard zouden passen.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden