Trendset weken later

Woensdag 02 december 2020

Decoratiebeurs Trendset in München heeft nieuwe data gepland voor de komende editie. Dat betekent dat Trendz de eerste vakbeurs van het jaar wordt!
Trendset weken later

De eerste vakbeurs van het jaar was traditioneel de decoratiebeurs Trendset in de Messe München. In 2021 valt die eer dus te beurt aan de Nederlandse beurs Trendz, van 10-12 januari georganiseerd door Easyfairs in de evenementenhal te Gorinchem.

Trendset was gepland van 9-11 januari, maar wordt nu zes weken verplaatst, naar 20-22 februari 2021. Volgens Tatjana Pannier (foto), managing director van Trendset, is het met de huidige politieke beslissingen niet haalbaar om deze al in januari te houden. In het belang van exposanten en vakbezoekers is daarom nu voor eind februari gekozen om toch nog tijdig voor de start van het seizoen de trends voor lente en zomer 2021 en de kerstinnovaties 2021 te presenteren.

Voor de zekerheid wordt ook bekeken of er nog een alternatieve datum in maart achter de hand te houden is. Maar aangezien alles er op wijst dat de epidemie inmiddels over z'n hoogte punt heen is, dus zal dat dan waarschijnlijk niet nodig meer zijn.

 

P.S. 21-01-2021: Inmiddels is de wintereditie van Trendset verplaatst naar 20-22 maart, maar wel onder voorbehoud van de corona-perikelen. De Zomereditie is van 10-12 juli.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.vanekeris.com
www.trendset.de
www.trendzvakbeurzen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #easyfairs, #evenementenhal, #vanekeris, #trendz, #trendzvakbeurzen, #trendset21, #trendset, #messemuenchen

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden