Nordstil geannuleerd

Zaterdag 05 december 2020

Door de huidige corona-maatregelen is besloten om de winter-editie van de regionale decoratiebeurs Nordstil 2021 in Hamburg vooralsnog te annuleren.
Nordstil geannuleerd

Foto Messe Frankfurt - Jean-Luc Valentin

 

De Messe Frankfurt had in september al besloten geen fysieke beurzen in Frankfurt meer te organiseren tot en met maart 2021. De Nordstil in Hamburg, eveneens georganiseerd door de Messe Frankfurt, was die dans tot op heden ontsprongen en zou van 16-18 januari 2021worden gehouden.

Het houden van handelsbeurzen was door Hamburg verboden tot 20 december 2020. Er wordt nog geen goedkeuring voor grote evenementen verwacht medio januari. De lockdown is door federale en deelstaatregeringen verlengd tot 10 januari 2021, dus kort voor de beoogde start van Nordstil. Daardoor heeft Philipp Ferger, Head of Consumer Goods Fairs Nordstil and Tendence, besloten de winter-editie van Nordstil nu toch ook te annuleren. In januari wordt nog wel bekeken of de beurs later in het eerste kwartaal van 2021 gehouden kan worden, ook met het oog op de laatste ontwikkelingen in de toelating van vaccins.
 
Dit heeft geen invloed op de uitvoering van de International Consumer Goods Show (ICGS), de eenmalige samenvoeging van Ambiente, Christmasworld en Paperworld van 17-20 april 2021 in Frankfurt am Main, waarover we recent de stand van zaken publiceerden.
 
De zomer-editie van Nordstil is gepland van 24-26 juli 2021.Links

ambiente.messefrankfurt.com
christmasworld.messefrankfurt.com
heimtextil.messefrankfurt.com
nordstil.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, woonkamer, textiel, meubel, e-commerce, online, internetshop, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubilair, verlichting, decoratie, accessoire, stof, behang, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, messe frankfurt, frankfurt, #ambiente, #christmasworld, #nordstil, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden