Skovby nieuw in DWI

Woensdag 09 december 2020

DWI (De Woonindustrie) heeft er een nieuwe exposant bij. Skovby Mřbelfabrik, de scandinavische fabrikant van design meubelen, is vanaf januari in Nieuwegein te vinden.
Skovby nieuw in DWI
Skovby nieuw in DWI Skovby nieuw in DWI

Martin van Nederkassel vertegenwoordigt het Deense bedrijf, hij is salesmanager Benelux van meubelfabriek Skovby. Het bedrijf maakt onder meer bijvoorbeeld slimme eetkamertafels. Met een uniek systeem kunnen er eenvoudig extra zitplaatsen worden gecreëerd.

 

Even nader kennismaken: één van de nieuwste producten van Skovby is serveerwagen #135. Volgens de fabrikant maakt dit meubel elke kamer compleet. Het kan fungeren als displaystuk, of een goed uitgerust barstation. De serveerwagen heeft verborgen wielen, een wijnrek en een compartiment met een klein dienblad en een snijplank gemaakt van overgebleven hout uit de Skovby fabrieken.

 

Het ultieme doel van stoel #811 is comfort. De volledig gestoffeerde zitting rust op vier rubberen trillingsdempers, waardoor de zitting lichtjes heen en weer kan kantelen en zich aanpast aan de natuurlijke bewegingen van het lichaam. Het asymmetrische, afgeschuinde pootframe zorgt voor een scherp contrast met de zachte, gestoffeerde zitting.

 

Skovby staat dus vanaf januari 2021 in DWI (De Woonindustrie) op de Symfonielaan 1 in Nieuwegein.Links

www.skovby.com
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, nieuwkomer, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, #marketday, #marketdayxl, #marketdaybxl, #woonindustrie, #dwi, #skovby

Gerelateerd nieuws
Jori’s topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
Belgische beleving bij Beliving
Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
lees verder
Spaanse zonnestralen
Tijdens deze nog koude lente verlangen we naar warmere temperaturen. Een beetje dromen van de zomer en lang buiten vertoeven kan met de Beam collectie van de Spaanse fabrikant Oiside.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden