Bedroom Jewels van Roelfien Vos

Donderdag 10 december 2020

Voor Nilson Beds ontwierp interior designer Roelfien Vos de collectie Bedroom Jewels. Dit combineert zij met haar Floor Jewels.
Bedroom Jewels van Roelfien Vos
Bedroom Jewels van Roelfien Vos

Sinds 15 jaar is Nilson Beds een gevestigde naam als het gaat om luxueuze bedden. Het bedrijf heeft een showroom in Amersfoort, maar ook in het ETC Design Center. Interieurontwerper Roelfien Vos ontwierp eerder de Floor Jewels collectie, die zij ontworp voor Van Besouw. Hierop borduurt zij voort met de slaapkamer collectie voor Nilson Beds, Bedroom Jewels.

 

Voor deze collecties vond Vos inspiratie in exclusieve sieraden. Het circulaire handschrift is duidelijk herkenbaar in het hoofdbord en de spiegel. Om het totaalbeeld te creëren is samengewerkt met partners, SolidNature, Stephan Wolters, Carte Colori, Mooi Verlichting, Yvon Michiels, Wittmann Moebelwerkstaetten GmbH en Anno Koning.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.nilsonbeds.nl
www.roelfienvos.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #Nilsonbeds, #Roelfienvos, #bedroomjewels

Gerelateerd nieuws
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
 
Ajax slaapt topfit
lees verder
Slaapbeurs in Baarn
Het wordt heel druk met beurzen in september en het is de vraag of er tijd is om ook de vakbeurs Hollandsch Slapen in Baarn te gaan bezoeken.
lees verder
Retail weer in de lift
De Nederlandse detailhandel heeft in maart 5,9% meer omgezet dan de eerste door corona-maatregelen geteisterde maand in 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,9% lager, dus de prijzen stegen verder.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden