Bedroom Jewels van Roelfien Vos

Donderdag 10 december 2020

Voor Nilson Beds ontwierp interior designer Roelfien Vos de collectie Bedroom Jewels. Dit combineert zij met haar Floor Jewels.
Bedroom Jewels van Roelfien Vos
Bedroom Jewels van Roelfien Vos

Sinds 15 jaar is Nilson Beds een gevestigde naam als het gaat om luxueuze bedden. Het bedrijf heeft een showroom in Amersfoort, maar ook in het ETC Design Center. Interieurontwerper Roelfien Vos ontwierp eerder de Floor Jewels collectie, die zij ontworp voor Van Besouw. Hierop borduurt zij voort met de slaapkamer collectie voor Nilson Beds, Bedroom Jewels.

 

Voor deze collecties vond Vos inspiratie in exclusieve sieraden. Het circulaire handschrift is duidelijk herkenbaar in het hoofdbord en de spiegel. Om het totaalbeeld te creëren is samengewerkt met partners, SolidNature, Stephan Wolters, Carte Colori, Mooi Verlichting, Yvon Michiels, Wittmann Moebelwerkstaetten GmbH en Anno Koning.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.nilsonbeds.nl
www.roelfienvos.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #Nilsonbeds, #Roelfienvos, #bedroomjewels

Gerelateerd nieuws
Ontwikkelingen bij Veldeman
Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een vijftal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden