Henk van Rees overleden

Donderdag 10 december 2020

Henk van Rees, bekend van Meubelfabriek C. van Rees en Zn., is op 3 december jongstleden overleden. Hij is 78 jaar geworden.
Henk van Rees overleden

De laatste jaren kampte Henk van Rees steeds meer met gezondheidsproblemen. Ook nadat hij het wat rustiger aan ging doen bleef hij betrokken bij het meubelbedrijf, inmiddels geleid door zijn zonen Sen en Marco van Rees.

Meubelfabriek C. van Rees en Zn., dat dit jaar 125 jaar bestaat, heeft jarenlang een stand gehad in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Het bedrijf heeft ook een winkel op de Westvlietweg 98 in Den Haag: Star Stijlmeubelen.

 

De uitvaartplechtigheid heeft inmiddels in besloten kring plaatsgevonden.Links

www.starstijlmeubelen.nl
www.vanreesmeubelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #starstijlmeubelen, #vanreesmeubelen, #henkvanrees

Gerelateerd nieuws
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
 
Schuin zitten en werken
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden