Henk van Rees overleden

Donderdag 10 december 2020

Henk van Rees, bekend van Meubelfabriek C. van Rees en Zn., is op 3 december jongstleden overleden. Hij is 78 jaar geworden.
Henk van Rees overleden

De laatste jaren kampte Henk van Rees steeds meer met gezondheidsproblemen. Ook nadat hij het wat rustiger aan ging doen bleef hij betrokken bij het meubelbedrijf, inmiddels geleid door zijn zonen Sen en Marco van Rees.

Meubelfabriek C. van Rees en Zn., dat dit jaar 125 jaar bestaat, heeft jarenlang een stand gehad in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein. Het bedrijf heeft ook een winkel op de Westvlietweg 98 in Den Haag: Star Stijlmeubelen.

 

De uitvaartplechtigheid heeft inmiddels in besloten kring plaatsgevonden.Links

www.starstijlmeubelen.nl
www.vanreesmeubelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #starstijlmeubelen, #vanreesmeubelen, #henkvanrees

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Nieuwe filialen Bolia
Het Deense woonmerk Bolia blijf uitbreiden, in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. In juli opende de negende winkel in Nederland, de tiende volgt in augustus in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden