Toevoegingen Explorer collectie

Woensdag 09 augustus 2023

Meubelagentuur Zu uit BelgiŽ vertegenwoordigt onder meer het merk BD Barcelona Design. Dit bedrijf breidt de bekende Explorer collectie flink uit.
Toevoegingen Explorer collectie
Toevoegingen Explorer collectie Toevoegingen Explorer collectie

De Explorer-collectie van Jaime Hayon begon in 2019 met de Explorer side tables 1, 2 en 3. Sindsdien kreeg de collectie van BD Barcelona Design er de Explorer dining table en vazen bij. Dit jaar komen er twee nieuwe producten bij. Jaime Hayon ontwierp de nieuwe Explorer cabinet en de Explorer low table.

 

Volgens meubelagentuur Zu worden de producten door gekenmerkt door het simpele, elegante en organische ontwerp van de collectie. Ook hebben de kast en tafel expressieve tinten, kleuren en materialen.

 

De Explorer cabinet is een luchtig en elegant object, geïnspireerd door rondingen uit de ruimtevaart. De onzichtbare naden en onberispelijke kwaliteit, zijn volgens meubelagentuur Zu blijk van sterk vakmanschap. De Explorer cabinet is verkrijgbaar in verschillende speelse kleurcombinaties en maten.

 

De Explorer low table heeft dezelfde strakke lijnen en gedurfde glanstinten als de Explorer dining table, maar nu in een nieuwer, lager model. De tafel is ontworpen om geen scherpe randen en hoeken te hebben.

Binnen de Explorer-familie zijn de Explorer side tables volgens Zu beschikbaar voor quick delivery. De verzending duurt drie weken. Klanten kunnen maximaal één unit bestellen voor elk model.Links

www.z-u.be
www.bdbarcelona.com

Tags

nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, meubel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, stoel, fauteuil, bank, #zu, #bdbarcelona

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden