Speciaal event voor kantoormarkt

Donderdag 05 oktober 2023

Op 11 en 12 oktober is de Rai het toneel voor de Workspace Design Show. Het event wil architecten, interieurdesigners en nog veel meer werkplekprofessionals samenbrengen.
Speciaal event voor kantoormarkt
Speciaal event voor kantoormarkt Speciaal event voor kantoormarkt

In 2021 vond de Workspace Design Show (WDS) voor het eerst plaats in Londen, het initatief van organisatoren Charlie Bark-Jones en zijn vrouw Esha was hier succesvol. Nu strijkt het evenement voor de kantoormarkt voor het eerst neer in Amsterdam.

 

Enerzijds is het evenement een beurs, maar de Workspace Design Show staat ook sterk in het teken van lezingen en discussies. Onder de noemer Workspace Design Talks vinden in twee dagen 13 paneldiscussie plaats, waarbij de toekomst van werk centraal staat. In Amsterdam worden 70 tot 75 exposanten verwacht, voornamelijk op het gebied van kantoorinrichting. Merken als Vitra, Pedrali, Sedus, Ahrend, Interstuhl Actiu, Vepa, Kettal, Tarkett, Mute en Interface tonen hun laatste producten.

 

Eén van de deelnemers is Projectchair, dat de prijswinnende PC-V14 vergaderstoel (foto 1) centraal stelt. De stoel heeft een kunststof frame en is in negen frisse kleuren leverbaar. Een gestoffeerde zitting, armleggers die aan het frame zijn verbonden en een perforatiepatroon in de rugleuning geven de stoel flexibiliteit en karakter. De PU wielen zijn geschikt voor een hard en zacht vloeroppervlak.

 

Ahrend vertelt op de beurs onder andere meer over Ahrend Furniture as a Service (foto 2). Daarmee krijgen klanten voor een vast bedrag per maand een vitale kantoorinrichting die volgens het bedrijf makkelijk aan te passen is aan individuele behoeftes. Kettal presenteert Pavilion O (foto 3). De belangrijkste functie van Pavilion O is volgens Kettal het bieden van een flexibele manier om kantoren in zones te verdelen en tegelijkertijd afgesloten werkruimten te bieden.Links

www.ahrend.com
www.kettal.com
www.projectchair.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #workspacedesignshow, #wds

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden