Speciaal event voor kantoormarkt

Donderdag 05 oktober 2023

Op 11 en 12 oktober is de Rai het toneel voor de Workspace Design Show. Het event wil architecten, interieurdesigners en nog veel meer werkplekprofessionals samenbrengen.
Speciaal event voor kantoormarkt
Speciaal event voor kantoormarkt Speciaal event voor kantoormarkt

In 2021 vond de Workspace Design Show (WDS) voor het eerst plaats in Londen, het initatief van organisatoren Charlie Bark-Jones en zijn vrouw Esha was hier succesvol. Nu strijkt het evenement voor de kantoormarkt voor het eerst neer in Amsterdam.

 

Enerzijds is het evenement een beurs, maar de Workspace Design Show staat ook sterk in het teken van lezingen en discussies. Onder de noemer Workspace Design Talks vinden in twee dagen 13 paneldiscussie plaats, waarbij de toekomst van werk centraal staat. In Amsterdam worden 70 tot 75 exposanten verwacht, voornamelijk op het gebied van kantoorinrichting. Merken als Vitra, Pedrali, Sedus, Ahrend, Interstuhl Actiu, Vepa, Kettal, Tarkett, Mute en Interface tonen hun laatste producten.

 

Eén van de deelnemers is Projectchair, dat de prijswinnende PC-V14 vergaderstoel (foto 1) centraal stelt. De stoel heeft een kunststof frame en is in negen frisse kleuren leverbaar. Een gestoffeerde zitting, armleggers die aan het frame zijn verbonden en een perforatiepatroon in de rugleuning geven de stoel flexibiliteit en karakter. De PU wielen zijn geschikt voor een hard en zacht vloeroppervlak.

 

Ahrend vertelt op de beurs onder andere meer over Ahrend Furniture as a Service (foto 2). Daarmee krijgen klanten voor een vast bedrag per maand een vitale kantoorinrichting die volgens het bedrijf makkelijk aan te passen is aan individuele behoeftes. Kettal presenteert Pavilion O (foto 3). De belangrijkste functie van Pavilion O is volgens Kettal het bieden van een flexibele manier om kantoren in zones te verdelen en tegelijkertijd afgesloten werkruimten te bieden.Links

www.ahrend.com
www.kettal.com
www.projectchair.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #workspacedesignshow, #wds

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden