Showup naar april

Woensdag 05 januari 2022

Showup gaat gelukkig door, maar is wel uitgesteld. De trendy vakbeurs was gepland op 6 en 7 februari, maar is nu verschoven naar april.
Showup naar april

Hoewel de het aantal besmettingen met de Omicron-variant van het coronavirus exponentieel stijgt, blijkt overal ter wereld waar dat al eerder het geval was, deze niet of nauwelijks tot extra problemen heeft gezorgd. Desondanks nemen voortdurend angst predikende overheden uit paniek maatregelen.

Ook Showup is hiervan opnieuw de dupe. Het goede nieuws is echter dat de organisatie een nieuwe geschikte datum heeft gevonden en dat de beurs dus wel door kan gaan op zondag 3 en maandag 4 april 2022 van 10-17 uur.

Showup, de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels.Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, Vijfhuizen, uitgesteld, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, postpone, #showup, #showup22, #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Omzetdaling Home24
Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
lees verder
 
Ikea investeert in toekomst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden