Showup naar april

Woensdag 05 januari 2022

Showup gaat gelukkig door, maar is wel uitgesteld. De trendy vakbeurs was gepland op 6 en 7 februari, maar is nu verschoven naar april.
Showup naar april

Hoewel de het aantal besmettingen met de Omicron-variant van het coronavirus exponentieel stijgt, blijkt overal ter wereld waar dat al eerder het geval was, deze niet of nauwelijks tot extra problemen heeft gezorgd. Desondanks nemen voortdurend angst predikende overheden uit paniek maatregelen.

Ook Showup is hiervan opnieuw de dupe. Het goede nieuws is echter dat de organisatie een nieuwe geschikte datum heeft gevonden en dat de beurs dus wel door kan gaan op zondag 3 en maandag 4 april 2022 van 10-17 uur.

Showup, de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels.Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, Vijfhuizen, uitgesteld, verschoven, nieuwe datum, verplaatsen, later, postpone, #showup, #showup22, #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden