Sanders neemt Artlšnder over

Dinsdag 20 augustus 2019

De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artlšnder. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
Sanders neemt Artlšnder over

Beddenfabrikant Sanders werd meer dan 132 jaar geleden in Bramsche opgericht. Het familiebedrijf raakte in 2017 in financiŽle problemen, tot de toetreding van het Oostenrijkse Grossnigg. Voormalige directeur Hans-Christian Sanders had nog 25 procent van de aandelen in handen, maar verkocht deze na onenigheid over de koers van het bedrijf (dat doorging als Sanders.eu).

Voor Sanders.eu was de overname van donsleverancier†Artlšnder nodig, om de toekomstige inkoop en productie van dons en veren te garanderen. De productielocatie van het bedrijf in het Oostenrijkse HŲrbranz is namelijk gesloten. Daarnaast werken Sanders en Artlšnder samen aan de uitbreiding van de donsleverancier, zoals de productie en de verkoop van beddengoed voor kinderen. De samenwerking biedt Artlšnder directeur Karl Rosenstengel†daarnaast zekerheid voor de toekomst. Zijn jonge zonen kunnen later instappen in het bedrijf. De onlangs overleden Sietse Ploeger was tot op heden de Nederlandse agent voor Artlšnder.Links

www.artlaender.de
www.sietseploeger.nl
www.sanders.eu

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, bed, bedmode, slaap, slaapcomfort, dekbed, overtrek, deken, laken, matras, ledikant, #sanders, #artlaender, #sietseploeger

Gerelateerd nieuws
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
lees verder
 
Essenza tafelmode
lees verder
Auping geheel online te koop
Alle producten van Auping zijn vanaf nu online te koop. Niet alleen de matrassen en beddengoed, maar ook de bedden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden