Trendz staat voor de deur

Dinsdag 20 augustus 2019

Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
Trendz staat voor de deur
Trendz staat voor de deur Trendz staat voor de deur Trendz staat voor de deur

Op de begane grond van de beurs is het TrendZ Café te vinden. Hier worden lezingen en presentaties gegeven. Zo geeft Fiorienne Westenberg (oprichter van Many Tastes) een marketing sessie, en of de bouwmarkt de nieuwe interieurwinkel is vertelt Angela van Dongen (Formuledirecteur Hubo). Mark Zwartkruis van Trendline Magazine geeft een interactieve presentatie vol met direct toepasbare tips over het gebruik van social media. Onder de noem social media smart talks is hij elke dag op de beurs te vinden. Voor het volledige beursprogramma klik hier.

 

Trendz is de eerste beurs die gebruik maakt van de nieuwe verdieping van de Evenementenhal, ofwel de Next Level. Een debuterende exposant die hier te vinden is, is E-Brands+. Deze voorraadhoudende distributeur vertegenwoordigt ondermeer het Amsterdamse designduo Diederik Dam en Timo Keultjes, met hun merk Werkwaardig (foto 1 en 2) Hun eerste iconische ontwerp de Sidepig (of het Bijzetvarken) wordt duurzaam gemaakt in Nederland van recyclebaar kunststof. Andere merken van E-Brands+ zijn: Extreme Lounging (foto 4), Vluv, Klud, Qeeboo, Laloo, OMMO, Purple Frog, Goodnight Light (foto 3), en Mr & Mrs Fragrance.

 

Vraag een ticket voor Trendz aan via deze link.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl
www.e-brands.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #hubo, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein, #evenementenhal, #trendline, #ebrands+, #Werkwaardig, #sidepig

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden