Proposte naar september

Donderdag 05 maart 2020

Ook de interieurstoffenvakbeurs Proposte ontkomt niet aan de gevolgen van het Coronavirus en wordt uitgesteld tot september, zo maakte de organisatie zojuist bekend.
Proposte naar september

Proposte was gepland in Noord-Italië in Cernobbio (Como), van maandag 27 tot woensdag 29 april, maar wordt nu verplaatst naar woensdaf 23  tot vrijdag 25 september. Vanwege de wereldwijde noodsituatie veroorzaakt door het Coronavirus (Covid-19), is de hele Europese beurskalender onderworpen aan wijzigingen en uitstel. Ook het management van Proposte is uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het verschuiven van de 2020- de beste keuze is.

President Piercarlo Viganò (foto): 'De situatie is van dag tot dag geëvolueerd, zowel intern als internationaal. De sterke vermindering van het luchtverkeer en de annuleringen van vluchten naar Italië die door sommige regeringen en luchtvaartmaatschappijen zijn afgekondigd, hebben ons tot deze keuze gedwongen. Daarom we hebben besloten het evenement uit te stellen om ervoor te zorgen dat iedereen de gelegenheid heeft om onze beurs te bezoeken.
Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #corona, #covid19, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #propostefair, #proposte28, #proposte2020

Gerelateerd nieuws
Toonen Ridder
André Toonen van Cunera liet via Facebook vanavond weten koninklijk te zijn onderscheiden als Ridder in de orde van Oranje Nassau.
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biënnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden