Potocco outdoor nieuws

Dinsdag 28 november 2023

Potocco heeft de Cut zitmeubelcollectie van Stephan Veit uitgebreid met een buitenstoel en -fauteuil van geweven touw.
Potocco outdoor nieuws
Potocco outdoor nieuws Potocco outdoor nieuws

Deze stoelen en fauteuils van Potocco zijn volgens de Italiaanse fabrikant van in- en outdoor meubelen bedoeld voor woonomgevingen zoals tuinen en terrassen, en in horecagelegenheden zoals hotels, bars en restaurants. De Cut collectie bestaat oorspronkelijk uit een bergère stoel en poef. Een stalen frame met epoxy poedercoating omlijnt het slanke silhouet van de stoelen uit deze collectie die in de binnen versie een lederen en stoffen bekleding heeft.

 

De nieuwe designstoel en -fauteuil voor buiten hebben een handgeweven Gassa touwschaal in typische Potocco-stijl, die een zacht zitkussen omsluit. Het zitkussen is afneembaar en uitneembaar en bekleed met brandvertragend polyurethaanschuim. Cut is, zo schrijft het bedrijf, de perfecte combinatie van zachte, gebogen lijnen, een decoratieve esthetiek en een lineair, geometrisch ontwerp.Links

www.potocco.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, tuin, buiten, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #potocco, #cut

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Nieuws van Johanson Design
De Zweedse meubelfabrikant Johanson Design introduceert dit jaar opnieuw een scala aan nieuwe producten. Interieurjournaal deelt een greep uit de noviteiten.
lees verder
 
Kiss Lounge Chair door Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden