Overname Bece op komst

Vrijdag 08 januari 2021

SIWF Holdings wil B&C International (Bécé) overnemen. De bedrijven hebben op 4 januari 2021 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.
Overname Bece op komst

B&C International, opgericht in 1976, is actief op het gebied van de productie en verkoop van raambekleding in verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft Amsterdamse roots maar verhuisde al vorige eeuw via Elspeet naar de huidige hoofdvestiging in Nunspeet (foto; website). De ambitieuze zonweringsproducent was de laatste jaren regelmatig op het overnamepad, met overnames van het Deense Stila en het Noorse Solskjerming.

Nu staat Bécé zelf op het punt overgenomen te worden door SIWF Holdings, een raambekledingsbedrijf dat voornamelijk actief is in Noord-Amerika, onder meer onder de naam Springs Window Fashions. Springs doet de productie en levering van verschillende raambekledingen, zoals jaloezieën, rolgordijnen, shutters, gordijnen en zonneschermen. Het distribueert haar producten onder de merknamen Bali, Graber, SWFcontract, Horizons, MechoSystems, Sunsetter, Mariak en Patrician.

 

P.S. 13-01-2021: zie interessant artikel met aanvullende informatie hierover in FD.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.nl
www.royalsolskjerming.no
www.springswindowfashions.com
www.stila.dk

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, acquisitie, koop, overname, fusie, samenwerking, #bali, #graber, #swfcontract, #horizons, #mechosystems, #sunsetter, #mariak, #patrician, #bece, #royalsolskjerming, #springswindowfashions, #stila

Gerelateerd nieuws
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
Behang verwijderen
Arte International introduceert Easypro. Een nieuw product waarmee iedereen moeiteloos elk behang kan verwijderen. Een milieuvriendelijke oplossing voor dit probleem.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden