Overname Bece op komst

Vrijdag 08 januari 2021

SIWF Holdings wil B&C International (Bécé) overnemen. De bedrijven hebben op 4 januari 2021 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.
Overname Bece op komst

B&C International, opgericht in 1976, is actief op het gebied van de productie en verkoop van raambekleding in verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft Amsterdamse roots maar verhuisde al vorige eeuw via Elspeet naar de huidige hoofdvestiging in Nunspeet (foto; website). De ambitieuze zonweringsproducent was de laatste jaren regelmatig op het overnamepad, met overnames van het Deense Stila en het Noorse Solskjerming.

Nu staat Bécé zelf op het punt overgenomen te worden door SIWF Holdings, een raambekledingsbedrijf dat voornamelijk actief is in Noord-Amerika, onder meer onder de naam Springs Window Fashions. Springs doet de productie en levering van verschillende raambekledingen, zoals jaloezieën, rolgordijnen, shutters, gordijnen en zonneschermen. Het distribueert haar producten onder de merknamen Bali, Graber, SWFcontract, Horizons, MechoSystems, Sunsetter, Mariak en Patrician.

 

P.S. 13-01-2021: zie interessant artikel met aanvullende informatie hierover in FD.

 

P.S. 21-01-2021: De overname is vandaag door de ACM goedgekeurd.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.nl
www.royalsolskjerming.no
www.springswindowfashions.com
www.stila.dk

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, acquisitie, koop, overname, fusie, samenwerking, #bali, #graber, #swfcontract, #horizons, #mechosystems, #sunsetter, #mariak, #patrician, #bece, #royalsolskjerming, #springswindowfashions, #stila

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieën
De nieuwe aluminium jaloezieën van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden