Behang verwijderen

Maandag 11 januari 2021

Arte International introduceert Easypro. Een nieuw product waarmee iedereen moeiteloos elk behang kan verwijderen. Een milieuvriendelijke oplossing voor dit probleem.
Behang verwijderen
Behang verwijderen Behang verwijderen

Net als vele behangers ondervond Arte dat het verwijderen van oud behang met de bestaande afweekmiddelen vaak een helse en tijdrovende klus was. Meestal liep het uit op geknoei met plakkerige producten, en vaak was de muur na afloop nog beschadigd ook. Om dit probleem op te lossen introduceert de Belgische behangaanbieder het product Easypro.

 

Easypro (foto 2) is een kant-en-klare, spatvrije gel. Hij strijkt makkelijk uit en dringt goed door. Het nieuwe product krijgt nagenoeg elk soort behang snel van de muur, zelfs geschilderd glasweefsel vormt geen probleem. De afweekgel is geschikt voor elk type muur, ook gipskarton. Bovendien is Easypro milieuvriendelijk en pH neutraal. Dus afbreekbaar, niet schadelijk en veroorzaakt geen huid- of luchtwegirritatie.

Het is eenvoudig in gebruik (foto 3). De gel is kant-en-klaar, je hoeft dus niets toe te voegen. Je brengt hem makkelijk aan met een langharige verfrol. De meeste behangsoorten zijn na een twintigtal minuten helemaal doordrongen van het product. Je verwijdert de banen dan eenvoudig door ze van boven naar beneden van de muur te trekken.

 

En het levert ook nog tijdwinst op: in tegenstelling tot traditionele afweekmiddelen doorweekt Easypro de muur niet, zodat je daarna snel verder kan werken zonder tijd te verliezen. De gel heeft zelfs een licht fixerend effect op de muur. Nadat het behang van de muur is, kunnen ook restanten van oude lijm gemakkelijk verwijderen worden.

 

Arte International heeft ook een showroom op het ETC Design Center in Culemborg.

 Links

www.arte-international.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Arte International behang interieurbekleding easypro muurbekleding verwijderen behang milieuvriendelijk Hooked on walls Easypro

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden