Nieuws op voorjaarsbeurs DWI

Donderdag 06 februari 2020

De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI Nieuws op voorjaarsbeurs DWI

Op de slaapafdeling van De Woonindustrie zijn dit voorjaar verschillende nieuwe exposanten te vinden. Eén van de standhouders van het eerste uur is Cox Slaapcomfort. De fabrikant toont in Nieuwegein zijn complete collectie slaapsystemen; lattenbodems, matrassen en boxsprings. Nieuw zijn de gestoffeerde ledikanten, die natuurlijk op de beurs te zien zijn (foto 1). Zin een ontbijtje? Ontbijt 'op' bed is er op maandag en dinsdag van 8.30-10.30 bij op de slaapafdeling.

 

Ook binnen de andere productgroepen zijn, zoals eerder hier te lezen, diverse nieuwkomers. Left Label Collections is echter ook een vaste exposant. Het bedrijf presenteert op DWI de kastencollectie van Coesel, karpetten van Left Label carpets en meubelen van Oxdenmarq. Oxdenmarq timmert volgens de agent flink aan de weg, de afgebeelde stoel (foto 2) staat helaas nog niet in Nieuwegein. Hij is te zien op de Stockholm Furniture Fair. Wel staan er diverse fauteuils, stoelen en tafels van het merk in de showroom. Nieuw van Left Label Carpets is de kwaliteit Phoenix (foto 3).

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.coxslaapcomfort.nl
www.leftlabel.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, marketday, marketdayxl, Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, vloer, vloerbedekking, tapijt, vloerkleed, garen, textiel,

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
Vierde generatie Mateboer
Bij woningtextielgroothandel Eurogros in Hoogeveen is het weer feest: een nieuwe telg van de familie Mateboer is geboren!
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden