Essenza tafelmode

Donderdag 06 februari 2020

Essenza, toen nu toe bekend van bedmode, toonde op de beurs Showup haar allereerste Porcelain Collection en nieuw tafeltextiel.
Essenza tafelmode
Essenza tafelmode Essenza tafelmode Essenza tafelmode

De Essenza Porcelain Collection is geïnspireerd door de bloemstillevens van de Hollandse Meesters (foto 1) en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten. Na op Showup (foto 2) zal Essenza dit ook op de Ambiente presenteren.

Daarnaast introduceert het bedrijf uit Amerongen twee nieuwe productgroepen van Marc O’Polo. Het nieuwe keuken- en tafeltextiel komt in verschillende kleuren en prints (foto 3) en de verschillende ranges van badkameraccessoires (foto 4) laten een combinatie zien van functioneel design en de Scandinavische spirit van het label: tijdloos en modern tegelijkertijd.
Links

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.essenzahome.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, servies, porselein, tafelmode, tafellinen, tafellaken, tafelkleed, servet, nachtrust, #coversandco, #essenza, #essenzahome, #essenzahomewear, #showup, #showup2020, #showup20, #ambiente, #marcopolohome

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder
 
Tendence 2020 gecanceld
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden