Trends bij NII volgens Skalska

Donderdag 06 februari 2020

Op 2 april wordt weer de trenddag van het Nederlands Interieur Instituut (NII) gehouden, waar Zuzanna Skalska haar trendverhaal Legacy presenteert.
Trends bij NII volgens Skalska
Trends bij NII volgens Skalska Trends bij NII volgens Skalska

Donderdag 2 april presenteert Zuzanna Skalska (foto 1) haar jaarlijkse trendverhaal, dit jaar met de titel Legacy, voor de leden van het Nederlands Interieur Instituut (NII). Sinds enkele jaren geeft zij haar visie op ontwikkelingen die zij signaleert in de maatschappij en industrie.

Zuzanna Skalska is een gepassioneerd denker en prater. Ze heeft een sensor voor het registreren van trends in economie, technologie, milieu, maatschappij en politiek. Hiervoor bezoekt ze 25 internationale beurzen per jaar in diverse branches. Hiermee verkrijgt ze inzicht om een analyse te maken van die dingen die een ander nodig heeft voor zijn of haar toekomstige business.

Locatie van de NII-trenddag is het Openluchtmuseum (foto 2 en 3) in Arnhem. Het programma:
10.15 - Ontvangst en registratie met koffie/thee
11.00 - Deel 1 trendlezing Legacy
12.30 - Lunch
13.30 - Deel 2 trendlezing Legacy
15.00 - Einde en mogelijkheid tot bezoek Openluchtmuseum

Losse toegangskaarten kosten dit keer € 100 minder dan vorig jaar, namelijk € 195,00 per persoon. Als je na afloop besluit NII-lid te worden, wordt dit bedrag verrekend. Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl.
Links

www.interieurinstituut.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.zuzannaskalska.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, #openluchtmuseum, #nii, #interieurinstituut, #trenddag, #nederlandsinterieurinstituut, #liedelkoort, #trendspots, #zuzannaskalska

Gerelateerd nieuws
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Woonretail 2019 groeiwinnaar
De Nederlandse detailhandel heeft in 2019 3,4% meer omzet geboekt dan vorig jaar, online bijna 17%. Het volume nam met 2,5% toe. December scoorde +5,1%. De interieurbranche is de grote winnaar in 2019.
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Voorjaar in veelzijdig ETC
Op maandag 3 en dinsdag 4 februari vond de voorjaarseditie van de ETC Design Experience plaats. Er werd een jubileum gevierd, er werden plannen gesmeed en er was vooral veel moois te zien van de exposanten.
lees verder
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden