Trends bij NII volgens Skalska

Donderdag 06 februari 2020

Op 2 april wordt weer de trenddag van het Nederlands Interieur Instituut (NII) gehouden, waar Zuzanna Skalska haar trendverhaal Legacy presenteert.
Trends bij NII volgens Skalska
Trends bij NII volgens Skalska Trends bij NII volgens Skalska

Donderdag 2 april presenteert Zuzanna Skalska (foto 1) haar jaarlijkse trendverhaal, dit jaar met de titel Legacy, voor de leden van het Nederlands Interieur Instituut (NII). Sinds enkele jaren geeft zij haar visie op ontwikkelingen die zij signaleert in de maatschappij en industrie.

Zuzanna Skalska is een gepassioneerd denker en prater. Ze heeft een sensor voor het registreren van trends in economie, technologie, milieu, maatschappij en politiek. Hiervoor bezoekt ze 25 internationale beurzen per jaar in diverse branches. Hiermee verkrijgt ze inzicht om een analyse te maken van die dingen die een ander nodig heeft voor zijn of haar toekomstige business.

Locatie van de NII-trenddag is het Openluchtmuseum (foto 2 en 3) in Arnhem. Het programma:
10.15 - Ontvangst en registratie met koffie/thee
11.00 - Deel 1 trendlezing Legacy
12.30 - Lunch
13.30 - Deel 2 trendlezing Legacy
15.00 - Einde en mogelijkheid tot bezoek Openluchtmuseum

Losse toegangskaarten kosten dit keer € 100 minder dan vorig jaar, namelijk € 195,00 per persoon. Als je na afloop besluit NII-lid te worden, wordt dit bedrag verrekend. Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl.
Links

www.interieurinstituut.nl
www.openluchtmuseum.nl
www.zuzannaskalska.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, mode, fashion, trend, textiel, forecast, voorspelling, trenddag, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, li edelkoort, #openluchtmuseum, #nii, #interieurinstituut, #trenddag, #nederlandsinterieurinstituut, #liedelkoort, #trendspots, #zuzannaskalska

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster Mariënhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder
 
Digitale beurs Orderchamp
lees verder
Inspiratie en lezing in ETC
Wat zijn dé kleuren van het jaar 2020? Welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van interieur en exterieur? Tijdens de ETC Design Experience van 20–22 september is het antwoord te vinden in Culemborg.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden