Nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel

Woensdag 17 augustus 2022

De Meubelbeurs Brussel heeft een nieuwe directeur aangesteld als opvolger van Lieven Van den Heede, voor wie de tijd gekomen was om de fakkel over te dragen en die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.
Nieuwe directeur Meubelbeurs Brussel

Vier weken terug werd bekend dat Lieven van den Heede plotseling was vertrokken als directeur van de Meubelbeurs Brussel. De organisatie bedankt Lieven voor zijn jarenlange inzet en wenst hem veel succes toe in het verdere verloop van zijn carrière.

Glenn De Maeseneer volgt Lieven op als directeur. 'Met zijn jarenlange ervaring als sales en projectmanager in binnen- en buitenland beschikt Glenn over de nodige skills om ons doel te verwezenlijken. Op korte tijd is hij erin geslaagd opnieuw vertrouwen te wekken bij onze exposanten en zijn visie sluit perfect aan bij de weg die de Meubelbeurs Brussel wenst in te slaan,' stelt Luc Meers, die zelf de nieuwe voorzitter wordt: 'De sector zelf is nog vrij nieuw voor Glenn, maar hij heeft ook in andere sectoren bewezen wat hij kan bijbrengen. Daarnaast staan wij als Raad van Bestuur natuurlijk steeds klaar om de nodige ondersteuning te bieden.'
 
Het doel van organisatie blijft volgens Meers het ondersteunen van de markt op een financieel gezonde manier met de nodige aantrekkingskracht naar bezoekers en exposanten toe. Waarbij de persoonlijke relatie met exposanten, bezoekers en leveranciers van groot belang blijft.

Daarom wordt het team uitgebreid om de nodige kwaliteit in dienstverlening te kunnen aanbieden:
- Glenn De Maeseneer (foto links) - algemeen directeur
Glenn zal naast de commerciële activiteiten voortaan ook de algemene leiding en het dagelijks beheer van het bedrijf voeren.
- Christine De Visscher (foto midden)- operationeel manager
Christine is verantwoordelijk voor organisatie en standbouw. Christine was de voorbije 28 jaar werkzaam bij partner Brussels Expo en de laatste jaren hét aanspreekpunt voor de Meubelbeurs.
 - Thomas Hibert (foto rechts) - marketing en communicatie manager
Thomas Hibert zet na een korte pauze zijn samenwerking met de Meubelbeurs Brussel opnieuw verder. Hij zal voortaan instaan voor het voeren van sterke marketing en communicatie campagnes.
 
Ook de Raad van Bestuur kent enkele wijzigingen, met de benoeming van Luc Meers tot voorzitter en Marc Veldeman, die ondervoorzitter wordt:
- Luc Meers (Mecam) - voorzitter
- Marc Veldeman (Veldeman Bedding) - ondervoorzitter
- Gratia Vanderschelden (Perfecta) - schatbewaarder
- Hans Vandendriessche (Medal)
- Dirk Steenbeke (Passe Partout)
 
Ondertussen wordt met veel vertrouwen en enthousiasme uitgezien naar de volgende editie van de Meubelbeurs Brussel die traditioneel begin (in 2022 van 6-9) november plaatsvindt. Met een bezetting van meer dan 80% volgens de organisatie zit deze nu reeds ruimschoots boven de capaciteit die vorig jaar bereikt werd.Links

www.mecam.be
www.medalounger.com
www.meubelbeurs.be
www.passepartoutnv.be
www.perfecta.be
www.velda.net

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, MozaÔek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, personalia, lieven van den heede, glenn de maeseneer, luc meers, #meubelbeursbrussel, #mbb, #be, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursb, #mecam, #medalounger, #meubelbeurs, #passepartoutnv, #perfecta, #velda

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Veldeman eigenaar Maison de Literie
Veldeman uit BelgiŽ heeft alle aandelen verworven van de Franse beddenketen Maison de Literie, waarvan het al meerderheidsaandeelhouder was.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden