Nieuw van Turri

Woensdag 24 mei 2023

Turri en Turri Design toonden zich gescheiden, maar toch samen, op de Meubelbeurs in Milaan. Het bedrijf had hier twee stands, verbonden door een lint. Zo werd gesymboliseerd dat zowel traditie en moderniteit voor Turri belangrijk zijn.
Nieuw van Turri
Nieuw van Turri Nieuw van Turri Nieuw van Turri

Dit voorjaar introduceerde de Italiaanse fabrikant Turri nieuwe producten en aanvullingen op bestaande serie Azul. De bank is er nu ook in handgeweven grijs fluweel en valt op door zijn uitnodigende golvende vormen. Er is nu ook een Azul fauteuil, in een nieuwe poederroze kleur. Deze tint geeft volgens Turri een nog zachter en gezelliger gevoel.

 

Visuele lichtheid combineert met elegantie en comfort, dat kenmerkt de collectie Ratio volgens Turri. Geweven leder omhult de zijkanten van de metalen structuur van de sofa en de fauteuil, met een royale zitting en brede en onafhankelijke kussens.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubel, meubelontwerpstudio, #turriitalia, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden