Nieuw van Turri

Woensdag 24 mei 2023

Turri en Turri Design toonden zich gescheiden, maar toch samen, op de Meubelbeurs in Milaan. Het bedrijf had hier twee stands, verbonden door een lint. Zo werd gesymboliseerd dat zowel traditie en moderniteit voor Turri belangrijk zijn.
Nieuw van Turri
Nieuw van Turri Nieuw van Turri Nieuw van Turri

Dit voorjaar introduceerde de Italiaanse fabrikant Turri nieuwe producten en aanvullingen op bestaande serie Azul. De bank is er nu ook in handgeweven grijs fluweel en valt op door zijn uitnodigende golvende vormen. Er is nu ook een Azul fauteuil, in een nieuwe poederroze kleur. Deze tint geeft volgens Turri een nog zachter en gezelliger gevoel.

 

Visuele lichtheid combineert met elegantie en comfort, dat kenmerkt de collectie Ratio volgens Turri. Geweven leder omhult de zijkanten van de metalen structuur van de sofa en de fauteuil, met een royale zitting en brede en onafhankelijke kussens.Links

www.turri.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, kast, bijzettafel, stoel, eetkamer, bank, sofa, fauteuil, lounge stoel, stoel, designmeubel, meubelontwerpstudio, #turriitalia, #salonedelmobile

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Modulaire rekken van Gejst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden