Nieuw directeur Romo

Dinsdag 20 september 2022

Na het vertrek van Rolf Bakx begin dit jaar zat de The Romo Group zonder directeur. Nu is er een nieuwe gevonden die zich nauwelijks hoeft voor te stellen.
Nieuw directeur Romo

Per 1 september is Arek Verhees (foto) gestart als nieuwe managing director van The Romo Group Nederland als opvolger van Rolf Bakx. Velen zullen hem al kennen van vloerenfabrikant Tarkett - Desso waar hij de afgelopen vijftien jaar actief is geweest in verschillende functies, de laatste als director commercial, verantwoordelijk voor de projectmarkt in Nederland.

Arek is trots en blij met zijn overstap naar het internationaal opererende interieurtextielbedrijf The Romo Group met een 120 jaar lange historie. het familiebedrijf voert zes merken, met een eigen studio en team, die zorgen voor een vernieuwend en gevarieerd aanbod.Links

www.dessotarkett.nl
www.romo.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, nieuwe directeur, managing director, personalia, #arekverhees, #tarkett, #desso, #dessotarkett, #tarkettdesso, #romo, #intede, #villanova, #kirkbydesign, #zinc

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden