Marmeren Tafels wordt Aime Te

Donderdag 11 februari 2021

In 2018 richtte drie Rotterdamse jeugdvrienden het bedrijf Marmeren Tafels op. Ze kozen ervoor om enkel online tafels te verkopen van Italiaanse en Spaanse marmer. Door de (inter)nationale groei van het bedrijf krijgt het bedrijf nu een nieuwe naam: Aime Té.
Marmeren Tafels wordt Aime Te

Zoals gezegd verkocht Aime Té eerst enkel tafels van Italiaans en Spaans marmer. Al snel breidde het merk uit met stoelen, salontafels en dressoirs. Toen het bedrijf internationale bekendheid kreeg werden ook de URL’s marbletables.eu en marmortische.eu in gebruik genomen. Om alle werkzaamheden weer samen te brengen is nu gekozen voor de naam Aime Té.

 

Online meubelplatform van Menno Pijpers, Kaj Gorgels en Roy Oosterbaan heeft volgens hen het afgelopen jaar een exponentiële groei van 650% gerealiseerd. Met de nieuwe merknaam en -strategie zet Aime Té een grote stap richting internationale groei. Voornamelijk in Duitsland. Het bedrijf voegt ook nieuwe productgroepen toe, zoals banken, nieuwe tafels (van andere materialen dan marmer), en een substantiële uitbreiding op de categorie stoelen. Alles wordt in eigen ontwerp gecreëerd, met een onderscheidende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Aime Té investeert alleen in de online markt, zonder retail verkoop. De groei moet onder meer bereikt worden door een sterke influencer marketingstrategie. Influencer marketing is volgens het bedrijf onontbeerlijk binnen een strategie anno 2021.Links

www.aimetestudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, bank, bijzettafel, stoel, tafel, designmeubelen, marmer, webwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #aimetestudio

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in België en Luxemburg geworden.
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder
 
Tripp Trapp in eikenuitvoering
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden