Marmeren Tafels wordt Aime Te

Donderdag 11 februari 2021

In 2018 richtte drie Rotterdamse jeugdvrienden het bedrijf Marmeren Tafels op. Ze kozen ervoor om enkel online tafels te verkopen van Italiaanse en Spaanse marmer. Door de (inter)nationale groei van het bedrijf krijgt het bedrijf nu een nieuwe naam: Aime Tť.
Marmeren Tafels wordt Aime Te

Zoals gezegd verkocht Aime Té eerst enkel tafels van Italiaans en Spaans marmer. Al snel breidde het merk uit met stoelen, salontafels en dressoirs. Toen het bedrijf internationale bekendheid kreeg werden ook de URL’s marbletables.eu en marmortische.eu in gebruik genomen. Om alle werkzaamheden weer samen te brengen is nu gekozen voor de naam Aime Té.

 

Online meubelplatform van Menno Pijpers, Kaj Gorgels en Roy Oosterbaan heeft volgens hen het afgelopen jaar een exponentiële groei van 650% gerealiseerd. Met de nieuwe merknaam en -strategie zet Aime Té een grote stap richting internationale groei. Voornamelijk in Duitsland. Het bedrijf voegt ook nieuwe productgroepen toe, zoals banken, nieuwe tafels (van andere materialen dan marmer), en een substantiële uitbreiding op de categorie stoelen. Alles wordt in eigen ontwerp gecreëerd, met een onderscheidende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Aime Té investeert alleen in de online markt, zonder retail verkoop. De groei moet onder meer bereikt worden door een sterke influencer marketingstrategie. Influencer marketing is volgens het bedrijf onontbeerlijk binnen een strategie anno 2021.Links

www.aimetestudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, bank, bijzettafel, stoel, tafel, designmeubelen, marmer, webwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #aimetestudio

Gerelateerd nieuws
 
Elfde A-Meubel
lees verder
Nieuwe Knoll collecties
Knoll toonde recent de nieuwe collecties voor 2022 in samenwerking met toonaangevende hedendaagse talenten. Onder meer ontwerpers Antonio Citterio en Piero Lissoni droegen bij aan de creatieve evolutie.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Nieuwe Belgische galerie
lees verder
Waarom een regendouche?
[Sponsored artikel] - We richten onze badkamer meer en meer in als een volwaardige ontspanningsruimte. Daar past een regendouche, uitgerust met een grote douchekop, zeker bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden