Marmeren Tafels wordt Aime Te

Donderdag 11 februari 2021

In 2018 richtte drie Rotterdamse jeugdvrienden het bedrijf Marmeren Tafels op. Ze kozen ervoor om enkel online tafels te verkopen van Italiaanse en Spaanse marmer. Door de (inter)nationale groei van het bedrijf krijgt het bedrijf nu een nieuwe naam: Aime Té.
Marmeren Tafels wordt Aime Te

Zoals gezegd verkocht Aime Té eerst enkel tafels van Italiaans en Spaans marmer. Al snel breidde het merk uit met stoelen, salontafels en dressoirs. Toen het bedrijf internationale bekendheid kreeg werden ook de URL’s marbletables.eu en marmortische.eu in gebruik genomen. Om alle werkzaamheden weer samen te brengen is nu gekozen voor de naam Aime Té.

 

Online meubelplatform van Menno Pijpers, Kaj Gorgels en Roy Oosterbaan heeft volgens hen het afgelopen jaar een exponentiële groei van 650% gerealiseerd. Met de nieuwe merknaam en -strategie zet Aime Té een grote stap richting internationale groei. Voornamelijk in Duitsland. Het bedrijf voegt ook nieuwe productgroepen toe, zoals banken, nieuwe tafels (van andere materialen dan marmer), en een substantiële uitbreiding op de categorie stoelen. Alles wordt in eigen ontwerp gecreëerd, met een onderscheidende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Aime Té investeert alleen in de online markt, zonder retail verkoop. De groei moet onder meer bereikt worden door een sterke influencer marketingstrategie. Influencer marketing is volgens het bedrijf onontbeerlijk binnen een strategie anno 2021.Links

www.aimetestudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, bank, bijzettafel, stoel, tafel, designmeubelen, marmer, webwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #aimetestudio

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden