Marmeren Tafels wordt Aime Te

Donderdag 11 februari 2021

In 2018 richtte drie Rotterdamse jeugdvrienden het bedrijf Marmeren Tafels op. Ze kozen ervoor om enkel online tafels te verkopen van Italiaanse en Spaanse marmer. Door de (inter)nationale groei van het bedrijf krijgt het bedrijf nu een nieuwe naam: Aime Té.
Marmeren Tafels wordt Aime Te

Zoals gezegd verkocht Aime Té eerst enkel tafels van Italiaans en Spaans marmer. Al snel breidde het merk uit met stoelen, salontafels en dressoirs. Toen het bedrijf internationale bekendheid kreeg werden ook de URL’s marbletables.eu en marmortische.eu in gebruik genomen. Om alle werkzaamheden weer samen te brengen is nu gekozen voor de naam Aime Té.

 

Online meubelplatform van Menno Pijpers, Kaj Gorgels en Roy Oosterbaan heeft volgens hen het afgelopen jaar een exponentiële groei van 650% gerealiseerd. Met de nieuwe merknaam en -strategie zet Aime Té een grote stap richting internationale groei. Voornamelijk in Duitsland. Het bedrijf voegt ook nieuwe productgroepen toe, zoals banken, nieuwe tafels (van andere materialen dan marmer), en een substantiële uitbreiding op de categorie stoelen. Alles wordt in eigen ontwerp gecreëerd, met een onderscheidende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Aime Té investeert alleen in de online markt, zonder retail verkoop. De groei moet onder meer bereikt worden door een sterke influencer marketingstrategie. Influencer marketing is volgens het bedrijf onontbeerlijk binnen een strategie anno 2021.Links

www.aimetestudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, bank, bijzettafel, stoel, tafel, designmeubelen, marmer, webwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #aimetestudio

Gerelateerd nieuws
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Wim Hoefakker overleden
lees verder
Spectral in zwaar weer
Begin deze maand kreeg Spectral bv te horen dat meubelfabriek Spectral Audio Möbel GmbH insolventie heeft aangevraagd. Dit is een nieuwe klap voor de Duitse meubelbranche, maar natuurlijk ook voor de Nederlandse distributeur.
lees verder
 
Sparkle Three en Spot Three van Pode
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden