Hondenboxspring Swiss Sense

Woensdag 05 juni 2019

Swiss Sense komt met limited edition hondenboxspring Buddy, in beperkte oplage, in verschillende afmetingen en kleuren online verkrijgbaar.
Hondenboxspring Swiss Sense

Swiss Sense introduceert de hondenboxspring ‘Buddy’. Het gaat om een serie van honderd boxsprings, ontwikkeld voor honden. De hondenboxspring is verkrijgbaar in drie afmetingen en beschikbaar in diverse kleuren en stoffen vanaf € 129 op hun site. De levertijd bedraagt 12 weken.

Ruim een jaar geleden kwam Swiss Sense met nieuws over een boxspring speciaal voor honden. Destijds ging het om een 1 aprilgrap, maar vanwege veel enthousiaste reacties besloot Swiss Sense het idee alsnog verder uit te werken.

Boxspring Buddy bestaat uit een box met een topper, hoofdbord en 5 cm hoge poten. De box van deze boxspring is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van 9 cm dik koudschuim en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die eenvoudig gereinigd kan worden met een vochtige doek.
Links

www.swisssense.nl

Tags

wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, ledikant, slaap, nachtrust, lattenbodem, matras, slaapsegment, slaapconcept, honden, mand, hondenboxspring, #swisssense

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Sietse Ploeger overleden
Afgelopen vrijdag is Sietse Auke Ploeger uit Emmen onverwacht overleden. Hij is 65 jaar geworden.
lees verder
Liquiditeit Beter Bed goede kant op
In juni bleek dat Beter Bed kampt met liquiditeitsproblemen. Nu is er echter positief nieuws, het bedrijf heeft de eerste helft van een aanvullende lening gekregen en gaat Matratzen Concord definitief verkopen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden