Hondenboxspring Swiss Sense

Woensdag 05 juni 2019

Swiss Sense komt met limited edition hondenboxspring Buddy, in beperkte oplage, in verschillende afmetingen en kleuren online verkrijgbaar.
Hondenboxspring Swiss Sense

Swiss Sense introduceert de hondenboxspring ‘Buddy’. Het gaat om een serie van honderd boxsprings, ontwikkeld voor honden. De hondenboxspring is verkrijgbaar in drie afmetingen en beschikbaar in diverse kleuren en stoffen vanaf € 129 op hun site. De levertijd bedraagt 12 weken.

Ruim een jaar geleden kwam Swiss Sense met nieuws over een boxspring speciaal voor honden. Destijds ging het om een 1 aprilgrap, maar vanwege veel enthousiaste reacties besloot Swiss Sense het idee alsnog verder uit te werken.

Boxspring Buddy bestaat uit een box met een topper, hoofdbord en 5 cm hoge poten. De box van deze boxspring is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van 9 cm dik koudschuim en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die eenvoudig gereinigd kan worden met een vochtige doek.
Links

www.swisssense.nl

Tags

wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, ledikant, slaap, nachtrust, lattenbodem, matras, slaapsegment, slaapconcept, honden, mand, hondenboxspring, #swisssense

Gerelateerd nieuws
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden