Hondenboxspring Swiss Sense

Woensdag 05 juni 2019

Swiss Sense komt met limited edition hondenboxspring Buddy, in beperkte oplage, in verschillende afmetingen en kleuren online verkrijgbaar.
Hondenboxspring Swiss Sense

Swiss Sense introduceert de hondenboxspring ‘Buddy’. Het gaat om een serie van honderd boxsprings, ontwikkeld voor honden. De hondenboxspring is verkrijgbaar in drie afmetingen en beschikbaar in diverse kleuren en stoffen vanaf € 129 op hun site. De levertijd bedraagt 12 weken.

Ruim een jaar geleden kwam Swiss Sense met nieuws over een boxspring speciaal voor honden. Destijds ging het om een 1 aprilgrap, maar vanwege veel enthousiaste reacties besloot Swiss Sense het idee alsnog verder uit te werken.

Boxspring Buddy bestaat uit een box met een topper, hoofdbord en 5 cm hoge poten. De box van deze boxspring is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van 9 cm dik koudschuim en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die eenvoudig gereinigd kan worden met een vochtige doek.
Links

www.swisssense.nl

Tags

wonen, woning, woon, interieur, inrichting, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, ledikant, slaap, nachtrust, lattenbodem, matras, slaapsegment, slaapconcept, honden, mand, hondenboxspring, #swisssense

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden