Holland Haag verkocht

Dinsdag 04 juni 2019

Holland Haag is na een management buy out in handen gekomen van Agaath den Heijer en Rob Appel. Op 29 mei jl. hebben zij samen 100% van de aandelen overgenomen van Bob Bruijn.
Holland Haag verkocht
Holland Haag verkocht

De groothandel in raamdecoratie Holland Haag bv is opgericht in 1920 door de overgrootvader van Bob Bruijn (foto 1, links), F.J. Visser, en is sinds begin 2018 in Waddinxveen gevestigd. Bob volgde zijn vader Hans in het familiebedrijf op.

Ook de vader van Agaath den Heijer, Leen, is ruim 50 jaar betrokken geweest bij het bedrijf. Zij is zelf sinds 1996 werkzaam bij de onderneming en Rob Appel (foto 1, midden) sinds 2011. Samen met Bob Bruijn voeren zij sinds 2012 de directie over het bedrijf, waarin Agaath (foto 1, rechts) de functie van algemeen directeur vervult en Rob die van commercieel directeur.

Bob Bruijn stelt ervan te hebben genoten sinds 1984 bij Holland Haag te hebben mogen werken en krijgt nu de mogelijkheid om andere uitdagingen aan te gaan. Omdat Agaath en Rob de afgelopen jaren al een belangrijke rol gespeeld hebben bij Holland Haag vertrouwt hij erop, dat onder hun leiding de continuïteit gegarandeerd is.

Agaath den Heijer en Rob Appel zijn in het aankooptraject bijgestaan door Grant Thornton. Bob Bruijn is in het overnametraject bijgestaan door Oaklins en Linklaters LLPLinks

www.hollandhaag.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, grossier, groothandel, jaloezie, rolgordijn, plissé, vouwgordijn, verhuizing, overname, verkoop, verkocht, management buyout, #hollandhaag, #oaklins, #linklaters, #llp, #grantthornton

Gerelateerd nieuws
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden