Holland Haag verkocht

Dinsdag 04 juni 2019

Holland Haag is na een management buy out in handen gekomen van Agaath den Heijer en Rob Appel. Op 29 mei jl. hebben zij samen 100% van de aandelen overgenomen van Bob Bruijn.
Holland Haag verkocht
Holland Haag verkocht

De groothandel in raamdecoratie Holland Haag bv is opgericht in 1920 door de overgrootvader van Bob Bruijn (foto 1, links), F.J. Visser, en is sinds begin 2018 in Waddinxveen gevestigd. Bob volgde zijn vader Hans in het familiebedrijf op.

Ook de vader van Agaath den Heijer, Leen, is ruim 50 jaar betrokken geweest bij het bedrijf. Zij is zelf sinds 1996 werkzaam bij de onderneming en Rob Appel (foto 1, midden) sinds 2011. Samen met Bob Bruijn voeren zij sinds 2012 de directie over het bedrijf, waarin Agaath (foto 1, rechts) de functie van algemeen directeur vervult en Rob die van commercieel directeur.

Bob Bruijn stelt ervan te hebben genoten sinds 1984 bij Holland Haag te hebben mogen werken en krijgt nu de mogelijkheid om andere uitdagingen aan te gaan. Omdat Agaath en Rob de afgelopen jaren al een belangrijke rol gespeeld hebben bij Holland Haag vertrouwt hij erop, dat onder hun leiding de continuïteit gegarandeerd is.

Agaath den Heijer en Rob Appel zijn in het aankooptraject bijgestaan door Grant Thornton. Bob Bruijn is in het overnametraject bijgestaan door Oaklins en Linklaters LLPLinks

www.hollandhaag.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, grossier, groothandel, jaloezie, rolgordijn, plissé, vouwgordijn, verhuizing, overname, verkoop, verkocht, management buyout, #hollandhaag, #oaklins, #linklaters, #llp, #grantthornton

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden