Nieuwe designverlichting van Maretti

Dinsdag 04 juni 2019

Maretti Lighting, het Nederlandse verlichtingsbedrijf, introduceert een aanvulling op de Tribe collectie van Piet Boon en een collectie tuinverlichting.
Nieuwe designverlichting van Maretti
Nieuwe designverlichting van Maretti Nieuwe designverlichting van Maretti

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert designverlichting. Onderworpen door designers als Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster en Jan des Bouvrie. Veel hiervan wordt geproduceerd in een werkplaats van tienduizend vierkante meter in Almere.

 

Tijdens Salone del Mobile toonde Maretti de Tribe collectie van Piet Boon (foto 1): naast zwart, wit en brons is de collectie nu ook in grey aluminium metallic (foto 1 rechts) beschikbaar. De Tribe Floor zorgt voor een compacte lichtbundel en is volgens Maretti bij uitstek geschikt om een donkere hoek in het licht te zetten, of als leeslamp. De Tribe serie bestaat uit vloerlampen, wandlampen, tafellampen en railspots.

 

De Tribe collectie is te zien in de boardroom van Piet Boon bij Maretti en in hun showroom in het ETC Design Center, ongetwijfeld net als de nieuwe Faro serie tuinverlichting (foto 2+3). De Faro is er als wandlamp en tuinpilaar.Links

www.erickuster.com
www.etcdesigncenter.nl
www.jandesbouvrie.com
www.maretti.com
www.pietboon.com
www.wolterinck.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, outdoor, tuinverlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster, Jan des Bouvrie, maretti, Salone del Mobile, #salonedelmobile, #jandesbouvrie, #erickuster, #marcelwolterinck, #pietboon, #maretti, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Veel nieuws van Studio Henk
Het Nederlandse meubelmerk Studio Henk komt dit najaar met een nieuwe serie meubels en zijn eerste lampencollectie.
lees verder
Interieuromzet Q2 weer uitstekend
De Nederlandse detailhandel heeft in het tweede kwartaal van 2019 2,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal in 2018. De interieurbranche het doet wederom ruimschoots beter.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden