Nieuwe designverlichting van Maretti

Dinsdag 04 juni 2019

Maretti Lighting, het Nederlandse verlichtingsbedrijf, introduceert een aanvulling op de Tribe collectie van Piet Boon en een collectie tuinverlichting.
Nieuwe designverlichting van Maretti
Nieuwe designverlichting van Maretti Nieuwe designverlichting van Maretti

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert designverlichting. Onderworpen door designers als Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster en Jan des Bouvrie. Veel hiervan wordt geproduceerd in een werkplaats van tienduizend vierkante meter in Almere.

 

Tijdens Salone del Mobile toonde Maretti de Tribe collectie van Piet Boon (foto 1): naast zwart, wit en brons is de collectie nu ook in grey aluminium metallic (foto 1 rechts) beschikbaar. De Tribe Floor zorgt voor een compacte lichtbundel en is volgens Maretti bij uitstek geschikt om een donkere hoek in het licht te zetten, of als leeslamp. De Tribe serie bestaat uit vloerlampen, wandlampen, tafellampen en railspots.

 

De Tribe collectie is te zien in de boardroom van Piet Boon bij Maretti en in hun showroom in het ETC Design Center, ongetwijfeld net als de nieuwe Faro serie tuinverlichting (foto 2+3). De Faro is er als wandlamp en tuinpilaar.Links

www.erickuster.com
www.etcdesigncenter.nl
www.jandesbouvrie.com
www.maretti.com
www.pietboon.com
www.wolterinck.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, outdoor, tuinverlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster, Jan des Bouvrie, maretti, Salone del Mobile, #salonedelmobile, #jandesbouvrie, #erickuster, #marcelwolterinck, #pietboon, #maretti, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Lightmatters gaat lichtstudio's openen
In een interview met Twinkle magazine zegt Leon de Haas van Lightmatters dé verlichtingsspecialist van Nederland te willen worden. Om dit te bereiken wil Lightmatters online én met fysieke winkels werken, die omgebouwd worden tot lichtstudio's.
lees verder
Online meubelbranche groeit door AR
Fonq lanceerde vorige maand een AR-app gelanceerd die het mogelijk maakt producten in eigen woonomgeving te bekijken. Dat zorgt voor een flinke groei in online conversie.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden