Nieuw management Headlam

Dinsdag 04 juni 2019

De Nederlandse vestiging van Headlam heeft een nieuw management en twee nieuwe medewerkers. Daarnaast geeft de grossier stijladvies om het haar klanten nog makkelijker te maken.
Nieuw management Headlam
Nieuw management Headlam Nieuw management Headlam Nieuw management Headlam

Anthony Graham heeft afgelopen maand afscheid genomen als managing director van Headlam bv. Zijn carrière in Nederland startte in 1996 bij de overname van Lethem Vergeer door The Headlam Group Plc. In 1999 werden ook Interplan en in 2008 Silvester toegevoegd aan Headlam bv.

Erwin van Beek (foto 1 rechts) wordt de nieuwe general manager van Headlam. Samen met Marc Dubbeldam (foto 1, links), general manager Dersimo, zullen zij de in Nederland gevestigde bedrijven voor The Headlam Group Plc gaan vertegenwoordigen. Headlam en Dersimo blijven als zelfstandige ondernemingen op de markt opereren.

Erwin van Beek is zijn carrière in de branche woninginrichting gestart bij Interface, destijds in de markt als Heuga. Hiervoor was hij bij Headlam werkzaam als sales manager.

Daarnaast heeft Headlam twee nieuwe binnendienst medewerkers. Sabrina (foto 2, links) is 33 jaar. Ze woont samen met haar vriend en dochtertje in Zutphen. Ook Saskia (foto 2, rechts) is afkomstig uit Zutphen, zij is 32 en woont samen met haar vriend en hond.

Tenslotte geeft Headlam steeds concretere sfeer-, en stijladviezen, zodat de woninginrichter de klant nog beter kan adviseren. Headlam identificeert trends en koppelt deze vervolgens aan producten, van gordijn tot vloer en plint.

De trendstijl Laid-Back (foto 3) is volgens Headlam een moderne variant op de Urban Jungle stijl, maar meer dan alleen groen. Deze trend omarmt alle natuurlijke elementen zoals vorm, kleur en materiaal. Headlam raadt aan om te kiezen voor gordijnen in kleuren als groen, brique of petrol, gecombineerd met een kleurrijke transparant. Een voorbeeld hiervan zijn overgordijn Skyscraper en transparant Light & Lovely. Als vloer adviseert de groothandel een betonlook vloer van vinyl/pvc met bijpassende lage witte plint.

 

In de Soft-Tone stijl (foto 4) draait alles om zacht: zachte tinten, zachte materialen en zachte, wuivende varianten van bloemen en planten. Bij deze trend adviseert Headlam de gordijnen Lifetime, Conan en Fascination uit de Lifestyle-interior collectie. Hierbij past volgens het bedrijf een lichte vloer, het liefst van hout.

 Links

www.dersimo.nl
www.headlam.nl
www.interface.com

Tags

Nieuws, personeel, binnendienst, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, gordijn, stof, viscose, polyester, polyacryl, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, personalia, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior, #headlam, #silvester, #interplan, #dersimo, #interface

Gerelateerd nieuws
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden