Hunter Douglas koopt Copaco

Maandag 03 juni 2019

De Rotterdamse onderneming Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, is op overname pad. Het heeft vorige week onder andere de hand gelegd op Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate.
Hunter Douglas koopt Copaco

Copaco Screenweavers, tot dusver van ondernemer Marc Vervisch, is fabrikant van zon- en insectenweringsscreens (foto; website). Het bedrijf, opgericht in 1958, heeft ruim 100 mensen in dienst en tekende in 2018 voor een omzet van ruim € 22 miljoen en een winst van € 1,5 miljoen, aldus De Tijd.

Ntgrate is in 2015 opgericht als een spin-off van Copaco in een geheel nieuwe niche markt van geweven vinyl vloerbedekking.

Hunter Douglas laat haar nieuwe dochter onder het huidige management onafhankelijk door opereren. Kort daarvoor had het bedrijf ook al de overname van de Franse online zonweringsretailer bekend gemaakt. Stores-Discount heeft met een omzet van € 21 miljoen en zo'n 125 medewerkers werken bij de eigen productie in Polen.Links

www.copaco.be
www.hde.nl
www.ntgrate.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, zonwering, gaas, insectenwering, screen, vloer, vloerbedekking, vinyl, pvc, zeil, tegel, stoffering, architect, binnenhuis, ontwerp, #copaco, #hde, #ntgrate, #hunterdouglas, #hunterdouglaseurope, #luxaflex, #storesdiscount

Gerelateerd nieuws
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Kuchschermen van glas
Nu de brandwerendheid van plexiglas ter discussie is gesteld is de vraag welke kuchschermen wel veilig zijn. Officecity heeft een antwoord.
lees verder
 
Natuzzi presenteert Deep
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden