Hunter Douglas koopt Copaco

Maandag 03 juni 2019

De Rotterdamse onderneming Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, is op overname pad. Het heeft vorige week onder andere de hand gelegd op Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate.
Hunter Douglas koopt Copaco

Copaco Screenweavers, tot dusver van ondernemer Marc Vervisch, is fabrikant van zon- en insectenweringsscreens (foto; website). Het bedrijf, opgericht in 1958, heeft ruim 100 mensen in dienst en tekende in 2018 voor een omzet van ruim € 22 miljoen en een winst van € 1,5 miljoen, aldus De Tijd.

Ntgrate is in 2015 opgericht als een spin-off van Copaco in een geheel nieuwe niche markt van geweven vinyl vloerbedekking.

Hunter Douglas laat haar nieuwe dochter onder het huidige management onafhankelijk door opereren. Kort daarvoor had het bedrijf ook al de overname van de Franse online zonweringsretailer bekend gemaakt. Stores-Discount heeft met een omzet van € 21 miljoen en zo'n 125 medewerkers werken bij de eigen productie in Polen.Links

www.copaco.be
www.hde.nl
www.ntgrate.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, zonwering, gaas, insectenwering, screen, vloer, vloerbedekking, vinyl, pvc, zeil, tegel, stoffering, architect, binnenhuis, ontwerp, #copaco, #hde, #ntgrate, #hunterdouglas, #hunterdouglaseurope, #luxaflex, #storesdiscount

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden