Hunter Douglas koopt Copaco

Maandag 03 juni 2019

De Rotterdamse onderneming Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, is op overname pad. Het heeft vorige week onder andere de hand gelegd op Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate.
Hunter Douglas koopt Copaco

Copaco Screenweavers, tot dusver van ondernemer Marc Vervisch, is fabrikant van zon- en insectenweringsscreens (foto; website). Het bedrijf, opgericht in 1958, heeft ruim 100 mensen in dienst en tekende in 2018 voor een omzet van ruim € 22 miljoen en een winst van € 1,5 miljoen, aldus De Tijd.

Ntgrate is in 2015 opgericht als een spin-off van Copaco in een geheel nieuwe niche markt van geweven vinyl vloerbedekking.

Hunter Douglas laat haar nieuwe dochter onder het huidige management onafhankelijk door opereren. Kort daarvoor had het bedrijf ook al de overname van de Franse online zonweringsretailer bekend gemaakt. Stores-Discount heeft met een omzet van € 21 miljoen en zo'n 125 medewerkers werken bij de eigen productie in Polen.Links

www.copaco.be
www.hde.nl
www.ntgrate.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, zonwering, gaas, insectenwering, screen, vloer, vloerbedekking, vinyl, pvc, zeil, tegel, stoffering, architect, binnenhuis, ontwerp, #copaco, #hde, #ntgrate, #hunterdouglas, #hunterdouglaseurope, #luxaflex, #storesdiscount

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden