Vriesco Koninklijk!

Maandag 03 juni 2019

Gordijnenfabriek Vriesco uit Leeuwarden mag zich sinds ruim een week Koninklijk noemen.
Vriesco Koninklijk!

De Commissaris van de Koning in Friesland, Arno Brok, heeft het predicaat Koninklijk op 24 mei bekend gemaakt tijdens de viering van het honderdjarig bestaan van Vriesco, ook bekend onder de naam A House of Happiness (foto; website Vriesco)

Vriesco International Fabrics begon in 1919 als meubelmagazijn in Leeuwarden. Na enkele verhuizingen zit het bedrijf nu al een halve eeuw aan de Mr. P.J. Troelstraweg in Leeuwarden. Hier ging Vriesco zich steeds meer toeleggen op op maat gemaakte gordijnen. niet alleen in de Benelux, maar ook in Duitsland. Bij het bedrijf werken 136 mensen.

Vriesco voert een assortiment isolerende, vlamwerende, geluidsdempende en verduisterende gordijnen die naar eigen zeggen duurzaam geproduceerd worden, bijvoorbeeld gerecycled garen of in huis bedrukt met een waterbesparende druktechniek.

 Links

www.ahouseofhappiness.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, confectie, groothandel, grossier, #vriesco, #ahouseofhappiness, #koninklijk

Gerelateerd nieuws
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden