Vriesco Koninklijk!

Maandag 03 juni 2019

Gordijnenfabriek Vriesco uit Leeuwarden mag zich sinds ruim een week Koninklijk noemen.
Vriesco Koninklijk!

De Commissaris van de Koning in Friesland, Arno Brok, heeft het predicaat Koninklijk op 24 mei bekend gemaakt tijdens de viering van het honderdjarig bestaan van Vriesco, ook bekend onder de naam A House of Happiness (foto; website Vriesco)

Vriesco International Fabrics begon in 1919 als meubelmagazijn in Leeuwarden. Na enkele verhuizingen zit het bedrijf nu al een halve eeuw aan de Mr. P.J. Troelstraweg in Leeuwarden. Hier ging Vriesco zich steeds meer toeleggen op op maat gemaakte gordijnen. niet alleen in de Benelux, maar ook in Duitsland. Bij het bedrijf werken 136 mensen.

Vriesco voert een assortiment isolerende, vlamwerende, geluidsdempende en verduisterende gordijnen die naar eigen zeggen duurzaam geproduceerd worden, bijvoorbeeld gerecycled garen of in huis bedrukt met een waterbesparende druktechniek.

 Links

www.ahouseofhappiness.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissť, confectie, groothandel, grossier, #vriesco, #ahouseofhappiness, #koninklijk

Gerelateerd nieuws
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Kuchschermen van glas
Nu de brandwerendheid van plexiglas ter discussie is gesteld is de vraag welke kuchschermen wel veilig zijn. Officecity heeft een antwoord.
lees verder
 
Natuzzi presenteert Deep
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden