Vriesco Koninklijk!

Maandag 03 juni 2019

Gordijnenfabriek Vriesco uit Leeuwarden mag zich sinds ruim een week Koninklijk noemen.
Vriesco Koninklijk!

De Commissaris van de Koning in Friesland, Arno Brok, heeft het predicaat Koninklijk op 24 mei bekend gemaakt tijdens de viering van het honderdjarig bestaan van Vriesco, ook bekend onder de naam A House of Happiness (foto; website Vriesco)

Vriesco International Fabrics begon in 1919 als meubelmagazijn in Leeuwarden. Na enkele verhuizingen zit het bedrijf nu al een halve eeuw aan de Mr. P.J. Troelstraweg in Leeuwarden. Hier ging Vriesco zich steeds meer toeleggen op op maat gemaakte gordijnen. niet alleen in de Benelux, maar ook in Duitsland. Bij het bedrijf werken 136 mensen.

Vriesco voert een assortiment isolerende, vlamwerende, geluidsdempende en verduisterende gordijnen die naar eigen zeggen duurzaam geproduceerd worden, bijvoorbeeld gerecycled garen of in huis bedrukt met een waterbesparende druktechniek.

 Links

www.ahouseofhappiness.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, stoffering, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, confectie, groothandel, grossier, #vriesco, #ahouseofhappiness, #koninklijk

Gerelateerd nieuws
 
Mart Visser stoffencollectie uitgebreid
lees verder
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
Innovatie en inspiratie op Showup
Op zondag 1 en maandag 2 september 2019 staat Expo Haarlemmermeer weer in het teken van Showup, de halfjaarlijkse beurs voor de home-, gifts- & kidsbranche.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden