Nieuwe zitmeubels en tafels van Eyye

Vrijdag 31 mei 2019

Designmeubelmerk Eyye kwam in 2017 op de markt. Dit zusje van het merk Design on Stock is onderdeel van Dutch Quality Group. Deze maand introduceert het bedrijf twee nieuwe zitmeubels en tafels als nieuwe productgroep.
Nieuwe zitmeubels en tafels van Eyye
Nieuwe zitmeubels en tafels van Eyye Nieuwe zitmeubels en tafels van Eyye

Eyye leverde al banken, fauteuils, stoelen en accessoires, van designers als Marike Andeweg, Studio Tom Dissel, Studio Foorumi en Margriet Foolen. Hier komen nu ook vier verschillende tafels bij. Alle tafels in de collectie zijn gemaakt van massief Europees eikenhout, in vier verschillende kleuren. Er is ook keuze uit drie kleuren metaal.

 

Alle tafels zijn ontworpen door Studio Foorumi en onderscheiden zich van elkaar door hun onderstel. Sving (foto 1) heeft ronde poten en een afgerond tafelblad, Pontt (foto 3) heeft een rond en rank frame. Elk model is beschikbaar met rechthoekig of ovaal gevormd blad, met verschillende randafwerkingen en afmetingen. Ook de positie van de poten kan de klant zelf bepalen.

 

Naast deze tafelcollectie introduceert Eyye de nieuwe fauteuil en poef Puuro (foto 3), ook van Studio Foorumi. Dit is een draaifauteuil met een organisch gevormde zitschaal en een bijpassende poef. De Dura bank (Catalaans voor stoer) van Studio Tom Dissel is ook nieuw. Dura (foto 2) is verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en heeft een strakke lijnvoering. Dit is doorgevoerd tot de inkeping in de poten, die iets naar binnen staan, waardoor de bank lijkt te zweven. Dura bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.Links

www.eyye.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, badkamer, meubilair, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, meubel, stoel, fauteuil, tafel, bank, chaise longue, design, ontwerp, talent, dutch design, #studiofoorumi, #studiotomdissel

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Ook woninginrichting juni feest!
De Nederlandse detailhandel heeft in juni 2019 2,8% meer omzet geboekt dan in juni 2018. De interieurbranche heeft het opnieuw zeer goed gedaan!
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden