Matrassen voor minima door Matt Sleeps

Woensdag 29 mei 2019

Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
Matrassen voor minima door Matt Sleeps

Voor het, volgens Matt Sleeps, kleine percentage matrassen dat in de proefperiode terugkomt zocht het bedrijf altijd al een nieuwe bestemming. Zo werden deze matrassen eerder ingezet voor evenementen, hotels of geschonken aan charitatieve instellingen. Door een groeispurt van het bedrijf is de voorraad de afgelopen tijd flink opgelopen. Matt Sleeps besloot daarom de geretourneerde matrassen te schenken aan Nederlanders die niet zomaar een matras kunnen kopen.

 

Om dit mogelijk te maken is Matt Sleeps een samenwerking aangegaan met één van Nederlands grootste kringlooporganisaties RataPlan. Deze organisatie heeft nu 23 kringloopwinkels in Nederland en zal 400 matrassen gaan verdelen. Hiervoor vraagt Rataplan, in tegenstelling tot de andere producten van de organisatie, geen vergoeding. Behalve als het matras thuisbezorgd moet worden. Het is de bedoeling dat deze samenwerking een vervolg krijgt in de toekomst. Dan zal Rataplan wel een kleine vergoeding vragen, om de kosten van de distributie te dekken.

 

De eerste matrassen kunnen 30 mei bij Rataplan locaties in Amsterdam, Den Haag en Haarlem op vertoon van een minimapas worden opgehaald.Links

www.mattsleeps.com
www.mattsleeps.com/events/gratis-matras

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, boxspring, one-fits-all, one fits all, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, woonwinkel, interieurwinkel, retailer, e-business, E-commerce, internet, shop, webshop, retail, winkel, outlet, retouren, doneren, #Rataplan, #mattsleeps

Gerelateerd nieuws
Piper van De Witte Lietaer
Textielproducent De Witte Lietaer introduceert dekbedovertrek Piper. Dit bedlinnen is deel van de najaarscollectie, die ook op Meubelbeurs Brussel te zien was.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2019
lees verder
Balthazars Meubelbeurs Brussel 2019!
Afgelopen avond zijn de winnaars van de traditionele Balthazars van 2019 bekend gemaakt op de Meubelbeurs in Brussel.
lees verder
 
Nieuwkomers DWI
lees verder
Doorstart Strand West in Nieuwe Oost
Oud werknemers van de Utrechtse interieurzaak Strand-West op de Oudegracht hebben een winkel geopend op de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht-Oost.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden